Fásy Zsüliett arca is rengeteget változott fogyása óta: képeit elnézve még fiatalodott is, mióta megszabadult a plusz kilóktól

Bármekkora közhely és klisé is a következő mondat, jelen esetben tényleg így van: Fásy Zsüliettet az utóbbi időben mintha kicserélték volna. Több mint 40 kilót adott le, ami már önmagában óriási teljesítmény.

Emellett munkájában is nagyon sikeres, videóvágóként tevékenykedik és nagyon szereti csinálni, sok érdekes munkája van, például koncertfelvételek utómunkálatait végzi.

Ráadásul úgy sikerült lefogynia, hogy közben nem sanyargatta önmagát. Csupán elhagyta a cukros üdítőket és energiaitalokat illetve egészségesebben táplálkozik. Kedvenceiről se kellett lemondania, csak kisebb adagokban fogyasztja azokat az ételeket, amiket nagyon szeret, többek között a natúr húsokat, halakat és a zöldségeket.

A jókora fogyás bizony Zsüliett arcán is meglátszik, elég, ha összehasonlítjuk a közösségi oldalán található régebbi, több éves képeit a mostaniakkal. Ilyen volt arcának formája néhány éve:

És ilyen most:

(Képek: Instagram – Fásy Zsüliett)

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fásy Zsüliett (@fasyzsuliett) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!