De jó, hogy rátaláltunk: szuper kis farmernadrág trükkök, aminek mindenki hasznát veheti

Ha akad valami gond a kedvenc farmereddel, akkor sem feltétlen kell neki búcsút intened. Van itt néhány igazán briliáns ötlet, amivel megmentheted magadnak.

Ha esetleg bő

Fogd össze úgy a farmer hátsó részét úgy, hogy passzoljon. Jelöld meg azt a részt, ahol az anyag összeér. Ehhez mérten vágj ki egy darab ruhagumit és varrd a nadrágod belső részére. Ez össze fogja húzni az anyagot és a nadrág is passzolni fog.

Találd meg a méretedet anélkül, hogy fel kellene próbálnod

Fogd meg a farmert és a derék részét tekerd körbe a nyakadon, mint egy sálat. Ha tökéletesen összeér, akkor jó lesz. Ha nem ér össze, vagy túllóg, akkor kicsi vagy éppen nagy rád.

Fixáld a lukakat a comb belső részénél

Helyezz a kifordított nadrágra, a lukak fölé rávasalható betétet. Formázd meg és vasald rá, majd szaladj át rajta a varrógéppel vízszintes és függőleges vonalakban.

 Akadályozd meg, hogy eressze a színét

Áztasd be a farmeredet, sós-ecetes (annyi víz, hogy ellepje + 1 csésze ecet + 1/2 csésze só) vízbe legalább egy órára, majd mosd ki a szokásos programon mosószer nélkül.

Távolítsd el a rágógumit

Ha rágógumi ragadt a farmer szövetébe, akkor a legegyszerűbb módszer, ha jégkockát helyezel rá, hogy a gumi megdermedjen és könnyen eltávolítható legyen. Ezután könnyen le tudod majd róla hámozni.

Leesett szegecs visszahelyezése

Fogj egy darab erős anyagot és varrd fel a farmer belső részére a szegecs helyére. Nyomd be az erős anyagba a szegecset, tedd rá a gomb túloldali részét és kalapáld össze.

Hátizsák farmerből vágás és varrás nélkül

Fektesd le a farmeredet egy sima felületre, az eleje nézzen felfelé. Hajtsd fel a szárait a közepéig. Itt fogd össze a szárak végét és egy erősebb, de nem túl vastag kötéllel kösd össze őket egy biztos csomóval. Ezután a kötelet húzd át a farmer két elülső bujtatóján. Pakold tele a nadrágot, amivel csak tetszik, majd kösd össze szorosan a tetején a kötelet. Bújtasd át a karodat a szárakon és mehetsz!

Nézd meg a videót: 

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

(Forrás: tudasfaja)