Ezeknél a képeknél nem is kell több bizonyíték: édesanyjától örökölte szépségét Jennifer Lopez, mindketten szuperül néznek ki

Jennifer Lopez egyike azon színész- és énekesnőknek, akik évtizedek óta szinte ugyanúgy néznek ki, alig öregednek valamit. Noha Lopez idén már 51 éves, alig néz ki 30-nak.

Simán letagadhatna akár két évtizedet is a korából. Jennifer ráadásul állítja, hogy tartós szépségét nem plasztikai beavatkozásoknak, hanem a tudatos táplálkozásnak és a rengeteg edzésnek köszönheti.

Na és persze, nem utolsó sorban a genetikának is. Elég, ha ránézünk édesanyjára, a 75 évesen is gyönyörű Guadalupe Rodríguezre, aki szintén évtizedekkel fiatalabbnak néz ki valós életkoránál.

Jennifer Lopez és édesanyja között nagyon szoros a kapcsolat, nemrég egy interjúban Jennifer így mesélt a mamájáról: “Ő a legerősebb nő, akit ismerek. Az első számú rajongóm, a legnagyobb támogatóm, miatta lettem olyan, amilyennek ma ismerhettek. Fantasztikus nő, mindent együtt csinálunk, olyanok vagyunk, mint a borsó, meg a héja.”

Igazán jó hallani, hogy ilyen kiváló a viszonyuk, és sok közös, együtt töltött évet kívánunk még nekik! Mindketten gyönyörűen néznek ki:

(Kép: Instagram – Jennfier lopez)

(Kép: Getty Images)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!