Exfelesége elrabolta kislányukat, a férfi mindent megtett, hogy megtalálja: 12 év után kap egy hívást a fogorvosnál

Amikor letettem az anyjánál, adtam neki egy búcsú puszit, ő pedig ezt mondta:” Apa soha, de soha nem felejts el engem.” A legutóbbi látogatások alkalmával, amikor vittem őt, Sabrina mindig feszült volt, bár Dara nagyon kedvesen viselkedett. Nyilvánvalóvá vált, hogy Sabrina miért volt olyan ideges, hiszen érezte, hogy mi fog történni.” – mondta Greg.

Dara, az exfeleség és Sabrina, a kislány egy 2002-i áprilisi vasárnap után nem került elő. Greg azonnal kapcsolatba lépett a rendőrséggel, de anya és lánya nyom nélkül eltűnt.

Egy évvel később Greg közel állt ahhoz, hogy megtalálja őket, hiszen anyát és lányát felismerték, nem messze attól a helytől, ahol Greg tartózkodott, miközben a lányát kereste Mexikóvárosban. Egy tanár riasztotta a rendőrséget, miután halotta, hogy a kislány azt mondja, hogy az édesapjával akar élni az Egyesült Államokban.

A mexikói rendőrség azonban nem reagált elég gyorsan – és az anyuka ismét menekülni kezdett a lányával. Greg nem hallott semmit róluk a következő 11 évben. De soha nem adta fel a reményt.

Mexikóban élt, spanyolul tanult és terjesztette a lánya történetét. Sabrina története bejárta a világot. Majd egy Greg telefonja megcsörrent.

A rendőrség egy lakást talált a papalotlai Tlaxcalában, Mexicovároson kívül, amelyet két hete figyeltek. Letartóztatták az anyát és visszavitték a lányt az Egyesült Államokba.

Greg, abban a pillanatban éppen a fogorvosnál volt és nem akarta elhinni, hogy ez igaz. Megdermedt, majd hirtelen kiugrott a fogorvosi székből.

Az elmúlt 12 évben Sabrinát arra tanította az édesanyja, hogy gyűlölje az apját. Kezdetben nem volt kész arra, hogy találkozzon az apjával, viszont találkozott az apja új feleségével. Majd egy idő után végre elérkezett az idő, hogy újra lássák egymást.

Greg 12 éve látta utoljára imádott lányát. Az újratalálkozás egy olyan pillanat volt az életében, amit sosem felejt el. Ennyit változott Greg kislánya Sabrina a külön töltött 12 év során.

Örömmel jelenthetem ki, hogy egyre erősebb a kapcsolatunk Sabrinával.”- írta Greg a Facebook oldalán.

Sok sikert kívánunk nekik!

Ebben a videóban pedig láthatod, amint a kegyetlen anyát 6 év börtönre ítélik:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja)