A nő esti futásán volt 3 labradorjával, ám az egyik kutya ásni kezdett: két aprócska láb bukkant ki a földből

Sok ember számára egy gyermek születése jól megtervezett, régóta várt, örömteli pillanat. De sajnos nem mindenkinél ez a helyzet.

1998. május 16-án, szombaton este Azita Milanian kocogni ment a kutyáival Dél-Kaliforniában. Futás közben egyik kutyája hirtelen megállt, és ásni kezdett. Amikor Azita odament megnézni, hogy mit talált a kutyája, megdöbbenve látta, hogy két kis láb látszik ki a földből.

Azita azt feltételezte, hogy a gyermek meghalt. De akkor váratlanul felsírt. Gyorsan kiásta az újszülöttet, akinek még mindig ott lógott a köldökzsinór a hasán. “Kérlek, ne halj meg,” mondta a csecsemőnek a Los Angeles Times szerint. ” Soha nem hagylak el, szeretlek.”

A gyermeket nem csak magára hagyták, hanem még élve el is temették!

“Megragadta a csuklómat, és abbahagyta a sírást,” mondja Azita. “ Nagyon megható volt.”

Milyen ember tehetett ilyen szörnyű dolgot egy újszülöttel?

Azita kórházba rohant a kiskorúval, ahol azonnal ellátásban részesült. Testhőmérséklete életveszélyesen alacsony volt (27 ° C), de túlélte.

A hatóságok megpróbálták megtalálni azt a személyt, aki elhagyta a kisfiút, akit a kórházban az ápolónők Christiannak neveztek el. De nem jártak eredménnyel.

A rendőrség egy hónappal később névtelen telefonhívást kapott egy nőtől, aki azt állította, hogy ő az anya. Megkérdezte, mi lesz a büntetés, de aztán letette a telefont.

A hatóságok gyanították, hogy az anya nagyon fiatal és valószínűleg pánikba esett a szülés után, és eldobta a gyermeket.

Azita fontolóra vette, hogy ő maga fogadja örökbe Christiant, de a média figyelmének felkeltése után úgy gondolta, hogy túl könnyű lenne őt bárkinek megtalálni.

Egy ideig megpróbált naprakész maradni arról, hogy Christian mit csinál. De a fiú örökbefogadása után ez már nem volt lehetséges.

Azita azt álmodta, hogy egy napon a fiú újra megtalálja majd, ahogyan ő is megtalálta.

De teltek az évek, és semmit sem hallott felőle. Egészen 20 évig.

Szerencsére Christiant jó család fogadta örökbe. Szerették őt, Matthew-nak nevezték el, és középső nevének megtartották a Christiant.

Tudtam, hogy örökbe fogadták

Matthew 17 éves volt, amikor megtudta, hogy szülei nem biológiaiak.

20 éves volt, amikor egy rádióműsor tudomást szerzett a történetéről, megkeresték, és megkérték, fontolja meg egy DNS-teszt elvégzését, és az eredményt élő adásban kapja meg. Beleegyezett, és a rádiós producerek Azitát is meghívták, akire időközben a történet felderítése során rátaláltak.

A találkozó csodálatos volt, és Azita végül megkönnyebbülten fellélegezhetett, tudván, hogy a sok évvel ezelőtt megmentett gyermeket egy jó család fogadta örökbe.

Matthew azt mondta, hogy nem tud jobb nevelést elképzelni, mint amit kapott.

“Ma itt vagyok. Nagyszerű életet élek, ” mondta Matthew a Los Angeles Times-nak. “ Egy csodás család fogadott örökbe. Nem is kérhetnék többet a szüleimtől.”

A találkozó napja Matthew születésnapja volt, és Azita elvitte arra a helyre, ahol 20 évvel korábban rátalált.

A pillanat, amikor Azita és Matthew felismerték a helyet, amely a sírja is lehetett volna, igazán érzelmes volt.

Milyen szerencse, hogy Azita megtalálta Matthew-t azon a napon! Ellenkező esetben valószínűleg nem maradt volna életben.

Itt egy videós beszámoló is a történetről:

A gyermekek iránti szeretet nem a DNS-ben található, hanem a szívben.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!