Emilio felesége, Tina több mint 20 kilót adott le: legfrissebb képein ki van cserélve, remekül áll neki a vékonyabb alak

Az utóbbi hónapokban nemcsak Emilio lett látványosan vékonyabb, hanem felesége, Tina is rengeteget változott.

„Ha valaki egy évvel ezelőtt azt mondja nekem, hogy életmódváltási tippeket és tanácsokat kérnek majd tőlem, biztosan azt mondom, hogy ez csak valami rossz vicc. Erre tessék, itt állok, június eleje óta rendszeresen sportolok Emillel együtt, száműztem az üdítőket, a fehér lisztet, a kenyeret, az édességet és tíz kilótól sikerült megszabadulnom. Rá kellett, hogy jöjjek nincs más módszer, csakis a rendszeres sport és a diéta” – nyilatkozta Tina a Borsnak még szeptemberben.

Azóta még 10 kiló lekerült róla, így összesen már húsz kilóval lett könnyebb. Mivel Emilio is életmódváltásba kezdett, sokkal könnyebb a dolguk, hiszen egymást motiválják. Emilio egyébként közel 80 kilót adott le, Tináról pedig így nyilatkozott:

„Tina mindig elvarázsol. A feleségem igazi bombanő, aki nagyon elszántan kezdett most bele az életmódváltásba. Ez engem is motivál, ki kell pattintom magam, hogy még jobban mutassunk együtt” – mesélte lelkesen Emilio.

Minden elismerésünk a párnak, amiért mindketten ilyen látványos eredményeket értek el. Alig lehet rájuk ismerni, annyit fogytak:

(Képek forrása: Facebook – Drága Családom – Az Emilio Família)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!