Elsőre átlagos párnak tűnnek. Ám ha közelebbről megnézed őket, fogadjunk, elakad a szavad!

Kezdjük a történetet a legelején. Amikor Ana még csecsemő volt, édesapja elhagyta őket, és csak 20 éves korában tudta meg, hogy magával vitte egyetlen testvérét is, Danielt, akit egy másik nővel nevelt fel.  

Úgy döntött, hogy az elveszett testvér nyomába ered, és nem sokkal később sikerült is megtalálnia. A találkozót követően pedig elválaszthatatlanok lettek egymástól.

A két testvér között rövid időn belül kialakult egy nagyon szoros kötelék. Egy mély barátság. Sok közös témájuk volt, jól kijöttek egymással, amikor egy nap átléptek egy. “Egyik este elvittem Ana-t egy buliba, ahol megcsókoltam” – emlékezett vissza Daniel.

Eleinte mindketten megdöbbentünk, de úgy kezeltük a helyzetet, mint a felnőttek. Igazából nem éreztük testvérnek egymást, hiszen nem együtt nőttünk fel.

A különböző kritikák elkerülése érdekében sokáig titokban tartották szerelmi kapcsolatukat. Azonban két év után nem tudták tovább rejtegetni magukat, és még egy népszerű spanyol televíziós showban is szerepeltek, ahol nyilvánosan beszéltek a szerelmi kapcsolatukról.

Azonnal rájuk zúdult a negítv komment áradat és valahol, valljuk be érthető. Bár nem együtt nőttek fel, szóval igazából nem is tudjuk mennyire elítélendő ez így.
Néhány ember még meg is fenyegedte őket…

“Édesanyámmal is teljesen megszakadt a kapcsolatom, ő hallani sem akar a kettőnk között lévő viszonyról” – mesélte Ana. Azonban édesapja nagyon is helyeselte azt, ami köztük történt.

Közben eltelt egy év. A pár még mindig boldog együtt, és első közös gyermeküket várják. Itt húznánk meg a határt. Hiszen ez innentől már nem csak róluk, hanem arról a fejlődő kis életről is szól, aki a vérfertőzés által 25 százalékkal rosszabb esélyekkel indul az egészséges életért.
 
Az pedig már csak romalitási kérdés, hogy a születési anyakönyvi kivonatban csak az édesanya neve szerepelhet, a jelenlegi Spanyolországban létező törvények szerint, hiszen Daniel jogilag csak nagybácsi lehet. 

Bár Ananak és Danielnek meg kell felelniük a spanyol jogi eljárásoknak, ennek ellenére a közeljövőben szeretnének egy kis szimbolikus ceremóniát, ahol összeházasodnak.

(Forrás: Magyar nép)

Te mit gondolsz az ilyen kapcsolatról?