Élőben jelentkezett be Liptai Claudia, elmondta, fokozódnak a tünetei: először is egy óriási félreértést oszlatott el

Liptai Claudia szerdán jelentette be, hogy őt is utolérte a világjárvány. Akkor ez igazi meglepetésként érte őt, hiszen semmilyen észlelhető tünetet nem érzett magán. Mostanra azonban mindez megváltozott.

Péntek este élőben mondta el közösségi oldalain, hogy van most, és bizony arról is beszámolt, hogy immár tünetei is vannak és elég szörnyen érzi magát. Mindenekelőtt viszont egy fontos félreértést oszlatott el:

“Volt, aki felvetette, hogy nekem fizettek azért – az állam, vagy nem tudom ki, – hogy én azt mondjam, hogy pozitív vagyok. (…) Ez a gondolat hogy merül fel?!” – tette fel a kérdést a műsorvezető, aki szerint érthetetlen, hogy az emberek ilyesmit gondolnak

Az, hogy valaki koronavírusos, szerinte most inkább egy bélyeg, és nem valami érdem, amivel az ember eldicsekszik, elbüszkélkedik. Azt is elmesélte, mit érzett akkor, amikor megtudta, hogy ő is fertőzött:  

“Amikor megtudtam, hogy pozitív vagyok, kihúzták a szőnyeget a lábam alól, azt hittem, hogy vége a világnak. Nem gondoltam azt, hogy ez velem megtörténhet. Tudtam, hogy egyszer meg fog, csak azt nem, hogy akkor, abban a pillanatban, amikor tényleg semmi bajom nem volt”

“Először is leültem, nem voltam magamnál. Felhívtam a menedzseremet, hogy most mi lesz? Ő mondta, hogy ezt minél előbb be kell jelenteni. Úgy döntöttünk, hogy gyorsan csinálok erről egy videót hiszen minden szereplésemet is le kell mondani” – emlékezett vissza Claudia, aki mint utólag kiderült tett pár elhamarkodott kijelentést azt említett videóban.

“Eltelt egy nap, megcsináltam a videót amiben elmondtam, hogy nincs tünetem, majd estére megérkeztek az első tünetek. Estére nagyon elkezdett fájni az összes végtagom, a fejem, nagyon fájtak a lábaim, a kezeim és ami most is van, hogy a látásom is elkezdett romlani. Néha keresem a szavakat mert ami még tünete ennek az egésznek, hogy nagyon fáradt vagyok. 15 percenként le kell ülnöm vagy le kell feküdnöm. Másnap egy kis hőemelkedésem volt, majd végtag fájdalmaim is lettek. Nehezemre esik kinyitni a kisfiamnak egy pudingot, mert fáj a csuklóm meg ilyesmi. Megjött a nátha is.”

A videóban Claudia részletesen mesél élményeiről és tüneteiről, itt meg tudod nézni az egész adást, tanulságos és sok érdekes dolog van benne:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!