Életét vesztette a 24 éves, életerős fociedző, mert a karanténban rettenetes hibát követett el

Louis O’Neill életerős fiatalember volt, aki munkájából adódóan rengeteget mozgott, hiszen fociedzőként dolgozott. A karanténszabályok, lezárások beköszöntével azonban minden kizökkent a régi, jól megszokott kerékvágásból, őt is kényszerszabadságra küldték.

Mint annyi más embernek, neki is otthon kellet maradnia a négy fal között. Hogy jobban teljen az idő, elkezdett videójátékokkal játszani. Ám annyira rákapott erre a szórakozásra, hogy kis idő múlva azon kapta magát, hogy az egész napját ez teszi ki.

Szinte egyetlen pillanatra sem állt fel a fotelból, valósággal odaszögezték őt a videójátékok, amiknek teljesen a rabjává vált. Ennek viszont meglett a szomorú következménye.  Halála előtt néhány nappal Louis arra panaszkodott édesapjának, hogy nem érzi jól magát.

A mentőket is felhívta, mikor állapota rosszabbra fordult, ám ők ételmérgezésre gyanakodtak. Végül a lábában érzett igen nagy fájdalmat.

Louis ezután az eszméletét is elvesztette, mikor az édesanyja rátalált, a fiú már nem élt. Megállapították, hogy a 24 éves életerős fiú mélyvénás trombózisban halt meg, amit a mozgáshiány okozott, hiszen hetekig szinte fel sem állt a videójátékok mellől.

A szülők most mindenkit figyelmeztetnek, hogy az otthon töltött idő alatt se hanyagolják el a mozgást, és ha csak lehet mozgassák meg tagjaikat, mert ide vezethet az extrém mozgásszegény életmód.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

(Forrás: Mirror)