Elcsukló hangon mesélte el Lagzi Lajcsi, hogyan buktatta le a profi csalókat a rendőrséggel együttműködve

Nem akármilyen akción van túl Galambos Lajos. Krimibe illő módon, titkosügynököket megszégyenítő ügyességgel és bátorsággal segített lebuktatni egy bűnbandát.

Nemrég egy társaság kereste föl Lajcsit és konkrét ajánlatot tettek neki: A zenésztől 200 millió forintot akartak kicsikarni, amiért cserébe azt ajánlották, elintézik neki, hogy az évek óta húzódó ügye el legyen simítva, miközben az ügyész letöltendő börtönbüntetést kért a trombitásra.

Lajcsi a hatóságokkal együttműködve elegendő bizonyítékot szerzett a vállalkozó és társai ellen, így azok már letartóztatásban vannak. Galambos Lajos elcsukló hangon azt is elárulta, hogy amíg le nem zárult az akció, addig a családjának sem merte elmondani, mire készül.

A trombitaművészt a bűnüldöző szervek fölszerelték titkosszolgálati eszközökkel, majd egy présházban találkozott a csalók ügyvédjével és a társaság vezetőjével.

Az így felvett videó- és hanganyag elégnek bizonyult ahhoz, hogy az ügyészség letartóztatása helyezze az ügyben érintett, három feltételezett elkövetőt. Itt végignézheted a Tények riportját, melyben Lajcsi részletesen elmeséli az izgalmakban bővelkedő történetet:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!