Elcsukló hangon, könnyeikkel küszködve búcsúztak a sztárok Siklósi Örstől A Dal című műsorban

A szombaton elhunyt Siklósi Örs, az AWS zenekar énekese több szálon is kötődött a Magyar Televízió A Dal című műsorához. Nemcsak, hogy indultak 2018-ban a megmérettetésen, hanem ők nyerték meg a versenyt, így abban az évben ők képviselték hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon.

Nem csoda hát, hogy a műsor készítői: a műsorvezetők és a zsűritagok is megemlékeztek a szombati adásban a fájdalmasan fiatalon, 29 éves korában, leukémiában elhunyt Siklósi Örsről.

A műsorvezető, Freddie, könnyeivel küszködve közölte a szomorú hírt:

“Tragikus hírt kaptunk a mai reggel. Mindössze 29 évesen elhunyt Siklósi Örs, az AWS frontembere. Egy egész ország zárta őt a szívébe, amikor 2018-ban megnyerték A Dal 2018-at. Akkor, azokban a pillanatokban mindhárman itt voltunk” – mondta megtört hangon. Ezután a másik műsorvezető, Orsovai Reni mondott néhány szót:

“Egyéniség volt, egy csupaszív fiú. Őszintén örültünk, hogy ők vitték el az első helyet, és egy metálzenekarral a nemzetközi színpadra léphettek. Szeretünk, Örs” – mondta Reni, nagy fájdalommal a hangjában.

A zsűri nevében pedig Mező Misi búcsúzott Siklósi Örstől:

“Keressük a szavakat, hogy miért történt mindez, de senki nem tudja a választ. Előttem van a kép, amikor bejutottak A Dalba. Nagyon örültünk neki. Amikor megnyerték a műsort, katartikus hangulat uralkodott a stúdióban. Egyszerű, vidám, energikus srác volt. Borzalom… Hatalmas veszteség, nem csak a metálzenének de alapvetően az egész zenésztársadalomnak” – emlékezett Misi.

Mi is fájó szívvel búcsúzunk Örstől, aki tele volt tervekkel, az utolsó pillanatig optimista volt, ám a betegség végül legyőzte őt.