“Egyelőre reszketek” – Új, esti videójában Majka részletesen beszámolt arról, hogy van, mit érez és milyen tünetek jelentkeztek

Délután derült ki, hogy Majka is elkapta a világjárványt. Egy szívével kapcsolatos vizsgálat miatt PCR-tesztet is elvégeztek rajta szerdán, és az kimutatta, hogy pozitív.

“Én is elkaptam ezt a rohadék, fos vírust” – mondta Majka péntek délutáni, élő videójában, melyben közölte, hogy hétfőn, sportolás közben kaphatta el a fertőzést, azóta többen is rosszul lettek a társaságból

“Szarul vagyok, itthon fekszem, átlagos influenzás tünetekkel. Remélem, nem is lesz több tünetem. Mindig rettegtem tőle, hogy ha koronás leszek, hogy fogom kibírni” – mondta élő videójában Majka. – Egyelőre még most vakarom a fejem – tette hozzá. Azt is mondta, talán nyáron teljesen el kellett volna engedni ezt az egészet és akkor talán könnyebben átment volna egy csomó emberen.

“Vállalhatóan vagyok szarul, reméljük, nem lesz rosszabb, 38 fokos lázam van” – mondta Majka. “Szaglásom is van még, meg ízeket érzek, most vágtam be két narancsot” – mesélte a rapper. Viszont nagyon szédül és sokat köhög.

A családjából szerencsére egyelőre még senki nem kapta el, se Hajni, se a két gyerek. Reméljük, ez így is marad és Majka is hamarosan felgyógyul.

Itt az esti bővebb videója, amiben részletesen elmeséli, mit érez, hogy van, és hogy kapta el a fertőzést:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!