Egy idegen férfi árnyékként követte az édesanyát és gyerekeit az Ikeában!

Az egyik szombaton Diadra Toyos elment az Ikeába három gyermekével és édesanyjával. A kislány négy éves volt, a másik kettő gyermek fiú volt, közülük az egyik  egy éves és hét hónapos.

Egy kanapét szerettek volna vásárolni de a látogatás nemsokára nagyon rossz élménnyé vált.

Diandra leírta Facebook bejegyzésésben, amikor észrevette, hogy egy csinos, középkorú férfi kezdett el a közelükben mászkálni és ahogy egyre közelebb került a gyerekekhez.

A férfi aztán egyenesen odament a kislányához és az idősebbik fiához, Diandra pedig ösztönösen a férfi és a gyerekek közé állt. A legkisebb baba még egy hordozóban az édesanya nyakában lógott.

A nő nem szólt semmit a férfihoz, hanem tovább nézegették a gyerekekkel a kanapékat. A gyerekek minden egyes kanapét kipróbáltak, a férfi pedig le sem vette róluk a szemét. Néha felvett valamilyen tárgyat, hogy megnézze és úgy tett, mintha vásárolna valamit. De figyelme egész végig a családon volt.

Még Diandra édesanyja is észrevette a férfi furcsa viselkedését és szólt is lányának, tartsák szemmel a férfit.

Diandra azt is leírja,hogy nem sokkal később észrevettek még egy jól öltözött fiatal, kb. 20 éves férfit. Ez a férfi is egyre közelebb került hozzájuk, lassan sétálgatva az áruházban.

A család megpróbált odébb menni de a férfi követte őket.

A család végül is leült az egyik bemutató teremben, hogy megszabaduljanak a zaklatókról. A férfiak leültek egy másik kanapéra, nem messze tőlük.

Diandra később úgy döntött, hazamennek. Felkeltek a kanapéról és elindultak, az édesanya pillantása találkozott az egyik férfi pillantásával és az anya egyértelműen jelezte ezzel, tudja miben sántikál a férfi.

Ezzel elérték azt amit akartak  – a két férfi elment. A család a kijárat felé vette útját, ott pedig a biztonsági őrnek elmondták, mi történt.

Egyértelmű volt, hogy a férfiak nem vásárolni jöttek az Ikeába. De volt még egy részlet, amit Diandra észrevett és ez nem volt valami kellemes felfedezés.

“Az Ikeában az az osztály, ahol voltunk, közel volt a kijárathoz. Mivel ez az áruház olyan, mint egy labirintus, a férfiak eltűnhettek volna a gyerekekkel a kijáraton keresztül és odaadhatták volna őket valakinek, aki már kint várt rájuk”. -írta az édesanya a Facebook bejegyzésében.

iután az édesanya még egyszer átgondolta, mi is történt aznap az áruházban, félelmetes következtetést vont le:

“Majdnem biztos vagyok benne, hogy embercsempészek nézték ki maguknak a családomat.” -írta.

Az édesanya most minden szülőt figyelmeztet arra, hogy mindenki nagyon figyeljen gyermekeire olyan helyeken ahol sok ember megfordul.

“Ha nem figyeltem volna rájuk annyira, vagy ha mondjuk épp a telefonomat bámultam volna, elveszítem őket. Még a gondolatától is rosszul vagyok. Bízzunk a megérzéseinkben, azért vannak.” -írta.

A bejegyzését néhány nap alatt több, mint 100 000-en osztották meg, hogy minél több ember figyelmét felhívják a veszélyre!