Durván sokba került, de kibérelték a csodás épületet: itt ünnepli 75. szülinapját Nagy Feró

Nagy Feró büszkén számolt be arról, hol és hogyan ünnepli meg 75. születésnapját a közönséggel együtt. Noha Feró 1946. január 14-én született, tehát már jó pár hónapja betöltötte a jeles évfordulót, akkoriban még javában dúlt a világjárvány.

Így nem volt arra lehetőség, hogy közönség előtt csapjanak egy hatalmas bulit. November 6-án azonban úgy néz ki, létrejön egy nem mindennapi esemény.

Feró az Indexnek árulta el a grandiózus helyszínt és a buli részleteit: A Nemzeti Színház ad majd otthont az eseménynek, ezt így kommentálta a Beatrice frontembere:

“K.va sokba került, de kibéreltük. A gyerekeim mondták, hogy valami méltó helyen kéne megünnepeli a hetvenötöt” – nos, a helyszín valóban nem mindennapi és a program is rendkívülinek ígérkezik:

“Nem színház lesz, de jönnek színészek is. A műsor gerincét Beatrice dalai adják, de felhangzik néhány Bikini és egy Pokolgép nóta is. Zenélünk, sokat mesélek, néha bejönnek szerelmek, rendőrök és hasonlók. Szó esik Erdős Péterről, lesz egy történt Korda Gyurival, és jól pofán vágnak a rendőrök, ahogy ez meg is esett” – árulta el Nagy Feró.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: mediaklikk.hu)