Durva, mit művelt több liter bor után a csepeli nő: a kamera felvette

Szörnyen felelőtlen esetről számolt be közösségi oldalán a rendőrség. Több liter bor elfogyasztását követően a csepeli nő nem riadt vissza semmitől.

“Zavarta a sok hulladék, de arra már nem gondolt, hogy akár tragédiát is okozhatott volna azzal, hogy felgyújtott egy egész udvarnyi szemetet Csepelen.

A 47 éves nő nagy mennyiségű háztartási hulladéktól próbált megszabadulni július 28-án egy XXI. kerületi ház udvarán.

S. Mónika a háztartási és ipari hulladékot elégetéséhez először egy szigetelőanyagot, nikecellt nyújtott meg, a tűz pedig percek alatt átterjedt az egész udvarra; hat használaton kívüli gépkocsi, hűtő, és gumiabroncsok váltak percek alatt a tűz martalékává.

A heves lángok és a szárazság miatt a tűz könnyen átterjedhetett volna a szomszédos udvarokra is, és csak a tűzoltók gyorsaságának köszönhető, hogy a lángok nem terjedtek tovább, és sikerült megfékezni a tüzet.

A kerületi járőrök S. Mónikát a lakóhelyén elfogták, majd előállították a XXI. Kerületi Rendőrkapitányságra.

A 47 éves nőt a nyomozók közveszély okozása bűntett gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, aki a terhére rótt bűncselekmény elkövetését elismerte.

Vallomásában azzal védekezett, hogy miután megivott két-három liter bort, mérges lett a sok szemét miatt, ezért felgyújtotta azt és nem gondolt bele, hogy ennek mi lehetett volna a következménye” – olvasható a BRFK Facebook oldalán.

A durva esetről videó is készült, íme:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!