Drámai szavakkal búcsúzik volt párja Lendvai Mikitől: “Dühös azért vagyok, mert szerettem volna, ha a lányom…”

Mi is beszámoltunk Lendvai Miklós, korábbi válogatott labdarúgó tragikus haláláról.

A szomorú esettel kapcsolatban megdöbbentő részletek láttak napvilágot, a rendőrség is megszólalt! Ide kattintva minden kiderül.

A focista volt párja és egyik lányának édesanyja megrázó sorokkal búcsúzik tőle közösségi oldalán:

“Mi jár a fejemben? A teljes káosz, a düh, és a végtelen szomorúság, amit érzek.

Dühös azért vagyok, mert szerettem volna, ha a lányom nem egy facebook posztból tudja meg, hanem még felérek Pestre, hogy átölelhessem, és elmondjam, amit nem is tudom, hogyan lehetett volna úgy elmondani, hogy ne törjem össze a szívét! Az internet gyorsabb volt.

Mert most ő, és a testvérei a legfontosabbak. Szomorú vagyok. Leginkább miatta. Szerette az apukáját. Nagyon. Büszke volt rá. Meg akarta neki mutatni, hogy lediplomázik. Hogy ő is büszke legyen rá!

Szomorú vagyok, mert 10 év az 10 év az életemből, akárhogy is alakult a kapcsolatunk. Annyi mindenen mentünk keresztül, annyi közös emlék, ami ennyi idő után is összeköti az embert! És egy szuper kis csajszi, a kettőnk vére. Aki mindig emlékeztetni fog rá.

Ne ítélkezzetek! Minden ember más terheket cipel, másképp cipeli azokat. Ti sosem tennétek ilyet? Hát persze! Legyen Bennetek empátia! A gyerekek miatt, a szülők miatt, segítsetek, de soha ne ártsatok!

Emlékezzetek arra a Lendvai Mikire, aki mindig felszántotta a pályát, aki hírnevét vitte ennek a városnak, amikor kijutott az olimpiára, aki ott lehetett a válogatottban, aki annyi örömöt okozott Nektek!

Tudom, min ment keresztül a sikerért, néha méltatlan helyzetbe kerülve. Hirtelen volt? Lehet. De jó szíve volt. És változást akart. A maga módján, de jót akart. Nagyon is.

Sajnálom! Sokat köszönhetek neki. És talán ő is nekem. Örültem volna, ha együtt ünnepelünk Mandy esküvőjén, vagy együtt örülhettünk volna majd az unokánknak. Megérdemelte volna! Ehelyett most a kislánya a búcsúztatóján van a stadionnál…

Kedves Emberek! Figyeljetek egymásra! A környezetetekre. És hagyjátok az állandó háborúzást. Az élet csak ennyi. Mindenkinek. Hát foglalkozzon mindenki magával először, úgy lehet csak jobb hely ez a világ!

Isten Veled, Miki! Mérhetetlenül sajnálom. És köszönöm mindenkinek, aki gondolt rám, ránk! Sokat jelent” – áll a drámai posztban.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!