Demjén Ferenc: Sok mindent elértem, de egy nagy vágyam van

Demjén Ferenc jelenleg is csodás, tízhektáros farmján tartózkodik, korábbi betegségeiből és operációiból szerencsésen felépült: “Már el is felejtettem, hogy volt egy ilyen műtétem. Nagyon jól vagyok, mondhatni újra a régi” – mondta az énekes.

Rózsi azt is elmesélte a Borsnak adott nagyinterjújában, hogy naprakészen követi a világ eseményeit így természetesen értesült zenész barátai haláláról is, nagyon megviselte őt a sok halálhír.

“Odafönn elkerülhetetlen lenne egy-egy kézfogás, ölelés. Mélyen megrázott a barátaim távozása, és rengeteget gondolok rájuk. Évtizedek kötöttek minket össze, s a haláluk jó ideig feldolgozhatatlan még” – mondta szomorúan Demjén Ferenc, majd elárulta, csupán egy nagy vágya van még az élettől:

„Sok mindent elértem, de egy nagy vágyam van, hogy ne legyen áskálódás, csatározás, s hogy szabad élet és alkotási időszak következhessen még az elkövetkezendő évtizedekben. Azt hiszem, ezt a fajta szabadságot, boldogságot és jólétet szeretném még megélni” – osztotta meg nagy álmát az olvasókkal Demjén Ferenc.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: MTI)