Csősz Boglárka: “Megtehetném, hogy hátradőlök, és hagyom, hogy eltartson a férjem, de…”

Csősz Boglárkát nem lehet beskatulyázni, igazán sokoldalú hölgy, hiszen szépségkirálynő, színésznő, modell és producer egy személyben.

Mielőtt férjez ment volna saját maga építette fel modell- és színészkarrierjét, olyan nagy sikerű filmekben szerepelve, mint az Apám beájulna, vagy a Szép Magyarország.

2010 szeptembere óta a felesége Burak Talu török milliomos építési vállalkozónak. Ezzel együtt Bogi egyáltalán nem vágyik rá, hogy férje tartsa el. Így nyilatkozott minderről a Best magazinnak:

„Bár megtehetném, hogy hátradőlök, és hagyom, hogy eltartson a férjem, de az nem én lennék. Ahhoz túl sok ambíció és tettvágy szorult belém. Számos vállalkozást tartok a kezemben, amihez semmi köze Buraknak. Ilyen volt, amikor török mérnökökkel fejlesztettünk ki szennyvíztisztító berendezést, de importáltam magyar kozmetikai termékeket török szállodákba, legutóbb pedig itthon az építésztechnikus testvéremmel kifejlesztettünk egy világszinten egyedülálló vírusmaszkot, és még sorolhatnám” – mondta a rá jellemző karakánsággal Csősz Boglárka.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!