Csinos harmincassá szerette volna magát műttetni Elvis Presley 76 éves özvegye, ám a végeredmény pont az ellenkezője lett

Priscilla Presley nemcsak Elvis feleségeként vált ismertté, szép sikereket könyvelhetett el színésznőként is: főszerepet kapott például a Dallasban is, több évadon keresztül ő játszotta Jenna Wade-et, Bobby menyasszonyát, aki a sorozat végén Ray Krebbs felesége lett.

És ő volt Jane a Csupasz pisztoly sorozatban, akiért Drebin hadnagy úgy rajongott, majd el is vette feleségül. A színésznő a 90-es években még nagyon jól tartotta magát, a  1992-ben a People magazin beválasztotta a világ 50 legszebb embere közé.

A színésznő 1945. május 24-én született New Yorkban, Brooklynban, tehát idén már 76. életévét tölti. A 2000-es évektől kezdődően Priscilla egyre nehezebben tudta elfogadni az idő múlását, és egyre-másra hajtották rajta végre a különböző plasztikai beavatkozásokat.

A szépészeti műtétek azonban sajnos a visszájukra sültek el, mert a Priscilla Presley arca természetellenes lett, és nem feltétlenül egy szép nő jut róla eszünkbe, ha megnézzük mostani képeit:

Ilyen volt egykor

És így néz ki most:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!