Családi házba csapódott egy busz Gyálon: videót is közzétettek a brutális balesetről

Autóbusszal ütközött egy személygépkocsi szombat reggel Gyálon, a balesetben a járművezetők és a menetrend szerint közlekedő járat három utasa könnyebben megsérült – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-vel.

Hadházi Kornél elmondta: a baleset következtében a busz egy gyáli lakóház kerítésének ütközött. A katasztrófavédelem arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos és a gyáli önkéntes tűzoltók vonultak ki a helyszínre.

A Katasztrófavédelem később egy videót is közölt a brutális balesetről, ezen jól látszik, hogy a busz majdnem átszakította a családi ház falát.

“Egy menetrend szerint közlekedő busz és egy személyautó ütközött össze szombat reggel Gyálon, a Szent István utcában. Az ütközés akkora erejű volt, hogy a busz az út melletti családi ház falának csapódott. A buszon a sofőrön kívül még három utas tartózkodott, ők könnyebben sérültek, az autóban pedig egy ember utazott, de szerencséjére ő sem sérült meg komolyabban” – tájékoztatott az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: MTI – Mihádák Zoltán)