A teltebb hölgy boldogan osztotta meg férjével közös képét. A kommentelők azonban durván beszóltak neki:

A közösségi médiának rengeteg előnye van. Azonnal elérhetünk valakit, aki a világ másik részén él, és nem kell odautaznunk, ha látni akarjuk őt. Ugyanakkor hátránya is van annak, hogy az emberek az általunk feltett információt látják, és arra reagálhatnak is – rosszindulatú hozzászólásokkal.

Ezt a 29 éves Jenna is megtapasztalta amikor nagyon sok megjegyzést kapott az alábbi képpel kapcsolatban.

Nagyon meglepődtem, amikor valaki azt írta, hogy milyen szerencsés vagyok, mert egy ilyen csinos férfival lehetek együtt. Egyszerűen nem értettem az egészet…” – írta a 29 éves Jenna Kutcher az Instagram oldalán, aki férjhez ment a képen látható férfihoz, Drew-hoz.

A The Sun cikke szerint Jenna esküvői fotós, férje pedig személyi edző.

Néhány nappal azután, hogy Jenna feltett magáról és férjéről egy képet, melyet a strandon készítettek, rengeteg utálatos megjegyzést kapott.

Sokan azt írták, elképzelhetetlen az, hogy egy ilyen molett hölgy együtt lehet egy jó alakú, kisportolt férfival.

A kommentekre Jenna először ezt válaszolta:

„Miért ne lehetnék vele együtt? Azért, mert nem vagyok sovány, nem érdemlem meg őt? Ez a férfi minden testrészemet szereti, és szerette az elmúlt tíz éveben. Mindig emlékeztet rá, és elmondja nekem, hogy gyönyörű vagyok” – írta Jenna.

De a gúnyos megjegyzések csak nem maradtak el, ezért Jenna zseniális választ írt:

„Igen a combjaim összeérnek, vastagok a karjaim és a fenekem sem tökéletes, de én ennél sokkal több vagyok, ezért olyan férfit választottam, aki ezt értékelni tudja…

Nem a testünk vagyunk. A nap végén mi vagyunk a lány és a srác, aki egymásba szeretett a kollégiumban, miután elvesztettek egy fogadást, ami az első csókhoz vezetett. A többi már történelem.” – írta Jenna Kutcher bejegyzésében.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!