Beszóltak Vajna Timinek, aki egy egzotikus szigeten piheni ki a síelés fáradalmait: ő ezzel az egyetlen mondattal vágott vissza

Vajna Tímea a síelését követően nem hazafelé vette az irányt, hanem egy meseszép karibi szigetre utazott el, hogy ott pihenje ki fáradalmait.

A Szent Barts, illetve angolosan St. Barths nevű szigeten egyébként enyhébbek a korlátozások, mint például nálunk, Magyarországon, lehet étterembe menni, az étkezéshez a maszkot le lehet venni, illetve a jacht partykon, amik közül az egyiken nemrég Timi is részt vett, a bejáratnál is tesztelnek, így akik belépnek, biztosan nem fertőzöttek.

Timi több képet is megosztott az egzotikus szigetről, ahol párjával együtt pihen: ez néhány kommentelőnek nem tetszett, többek között ilyen kritikát lehet olvasni:

“Újabb férfi van, aki eltart téged Timike” – kezdi a csípős nyelvű kommentelő.

“Képzeld, nem tart el senki” – válaszolta Timi, „Zoli is, és én is ki tudjuk fizetni saját magunknak az utazást.” – tette hozzá.

Több olyan kommentelő is akadt, aki megvédte Vajna Tímeát:

„Timi, ne magyarázkodj senkinek! Nincs közük hozza!!! Attól mert meg mered osztani az életed, még senkinek nincs joga ahhoz, hogy bele szóljon! Aki irigy, meg csinálja utánad….. gratulálok sok boldogságot nektek. UI.: Tudom, hogy nem tart el…. de ha mégis eltartana, akkor jól teszi, az a férfi dolga mióta világ a világ…”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Instagram – Vajna Tímea)