Berki édesanyja leleplezte Mazsit: “Azért csinálja nyilvánosan, mert ugyanaz akar lenni, mint a…”

Berki Krisztián édesanyjánál, Júlia asszonynál végleg elpattant a húr Mazsi mostani ügyei és új szerelme miatt.

A gyászoló asszony indulatosan nyilatkozott menye viselt dolgairól és mostani magatartásáról:.

Így fogalmazott a Borsnak Mazsival kapcsolatban: “Senki sem akarja, hogy élete végégig egyedül legyen, de az, amit művel, bicskanyitogató!

Sokszor én szégyenlem magam, ahogy megyek az utcán és látom az emberek tekintetében a sajnálatot irányomban… A szívem megszakad!

Ez a nő úgy viselkedik, mintha Krisztián soha nem létezett volna. A fiam sírján még meg sem száradtak a virágok…” – kezdte Júlia, majd kicsivel később így folytatta:

“Nem baj, majd az Isten teszi a dolgát. Az biztos, hogy nem maradhat büntetlenül, hogy Krisztián családjával együtt mindenkit provokál ebben az országban.

Mert, hogy direkt csinálja afelől senkinek se legyen kétsége. Én sokat gondolkodtam azon, hogy miért csinálja ezt. Ha szerelmes is lett, akkor az lenne az észszerű, ha bujkálna nem?

Azért csinálja nyilvánosan, mert ugyanaz akar lenni, mint a fiam volt: botrányhős. Nem kérdés, hogy Krisztián is az volt, ebből élt, nem is olyan rosszul.

Mazsi a fiam helyébe akar lépni, ezen dolgozik már egy ideje. Csak azt felejti el, hogy van két nagy különbség közte, és a fiam között.

Krisztián egyéniség volt és bár nyereséget remélt, sosem gázolt volna át senkin” – nyilatkozta a Borsnak Júlia asszony.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: TV2)