Bejelentették, ki lesz Radics Gigi utóda az X-Faktorban: nem Dér Heni és nem is Tóth Vera

Szerda délben sajtótájékoztatón jelentette be az RTL Klub, hogy ki lép a távozó Radics Gigi mentori helyére az idei X-Faktor showjában – írta meg a Blikk.

Az új zsűritagot, a Fonogram-díjas énekesnőt A Dal 2014 döntőseként ismert meg az ország, idén már ő vezette a Fonogram-díjátadó gálát Kiss Ramónával együtt

Mesehős című dala 2012-ben debütált VIVA TV-n.

  1. január 10-én az Magyar Televízió beválasztotta Tükörkép című számát A Dal című eurovíziós nemzeti döntőbe.

Rádi Péter portréja a Végzet klipjének forgatásakor

A Dal 2014-be egy modern popszámmal készült, Tóth G. Zoltán We All című szerzeményével, mely bejutott előbb a 2014-es Eurovíziós Dalfesztivál magyar nemzeti válogató legjobb harminc dala közé, majd a show-műsor döntőjébe, ahol a második helyen végzett. De a dal megszerezte a MAHASZ lista első helyét is. Több DJ készített remixet, a Compact Disco alapítójának, Lotfi Begi verziójához koncertvideó is készült. A Viva Chart listáján is megszerezte az első helyet, és megkapta az Arany Triangulum díjat. A VIVA Comet 2014 díjátadóján a New Level Empire, live act formációval lépett színpadra és neve a jelöltek között is szerepelt. Sőt, a Women’s EHF FINAL4, az első női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének hivatalos dala lett a We all, amit az esemény megnyitóján több ezer embernek énekelt el a Papp László Budapest Sportarénában. Szintén ezzel a dallal, a nemzetközi Bravo Otto 2014-es díjára két kategóriában is jelölték, ahol a díjátadón megkapta a WestEnd City Center különdíját. A We all egy különleges kísérettel, a Bolyki Gospel kórussal hangozott el.

Még szintén abban az évben Dobrády Ákos – aki szintén győri – felkérte, hogy közösen énekeljék el a Szerelemre hangolva című dalt. Az az-évi Fonogram-díjátadón megnyerte Az év felfedezettje díját. 2014 júniusában készült el videoklipje Feels So Right című új dalához.

2016 novemberében jelent meg Már nem zavar című dala, amelyben zeneszerző is, szövegét Byealex jegyzi.

Az M5 csatornán követhető Mesterember című műsora után 2017-ben elindítja Youtube csatornáján a 7kornálam című videósorozatát, melyben ismert személyekkel beszélget. Első vendégei között olyan emberek szerepelnek, mint Istenes Bence, ByeAlex, vagy Lábas Viki a Margaret Island énekese. A sorozat később az M2 Petőfi TV-n is adásba került, ahol az Én vagyok itt! című magazinműsor egyik műsorvezetője lett.

2019-ben Freddie-vel közösen A Dal 2019 eurovíziós nemzeti dalválasztó show-nak volt a műsorvezetője.

Na, megvan már, ki az?

Bizony, ő nem más, mint Dallos Bogi! Sok sikert kívánunk neki a mentoráláshoz:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: Wikipedia)