Befejezték a nyomozást L.L. Junior elgázolt kisfia ügyében: súlyos dologgal vádolják az édesanyát

2019 augusztus 31-én történt az a végzetes tragédia, ami – túlzás nélkül állíthatjuk – az egész országot megrázta. L.L. Junior 3 éves kisfia, Dávidka egy autó elé szaladt Zuglóban, és nem élte túl a balesetet.

A rendőrség most ért az ügy nyomozati szakaszának a végére, és az alábbi közleményt adta ki: “Egy autó még 2019. augusztus 31-én 18 órakor Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél elütött egy gyermeket. A 3 éves kisfiú az édesanyjával és annak barátaival sétált, amikor a tilos jelzés ellenére átszaladt a zebrán. Az autó ekkor ütötte el. A gyermek olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. ​

A nyomozók szakértők bevonásával vizsgálták az ügyet, tanúkat hallgattak ki, bizonyítási kísérlet keretében rekonstruálták a baleset körülményeit. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya gondatlan emberölés vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatta ki a 29 éves édesanyát. A Közlekedésrendészeti Főosztály a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az ügy iratait a nővel szemben vádemelési javaslattal átadta az illetékes ügyészség részére” – olvasható a police.hu-n.

Mindez tehát azt jelenti, hogy a rendőrség az édesanyát gondatlan emberöléssel gyanúsítja, innentől a bíróságon múlik, milyen ítélet születik majd.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!