Baukó Éva durva kirohanást intézett Tóth Gabi ellen: kendőzetlenül mondta el, Gabi melyik tette hergelte fel ennyire

Baukó Éva tíz éve tűnt fel a Való Világ egyik legizgalmasabb évadában, és azóta folyamatosan jelen van a médiában. Mindig is sarkosan fogalmazott, sosem rejtette véka alá véleményét.

Most sem hazudtolta meg önmagát, nem válogatta meg a szavait, durva mondatokkal rontott neki Tóth Gabinak. Baukó Éva többek között ezt írja Facebook oldalán:

“Tíz éve vagyok közszereplő! Mint közszereplő, tűrnöm kell a kritikát, Magyarország első számú botrányhősnőjeként, az elmúlt 10 évben, a halálos fenyegetésektől, a legcifrább szitokszavakig mindent kaptam már én és a családom is a kommentelőktől! Talán én vagyok az egyik olyan ismert nő, aki a legocsmányabb és legdurvább hozzászólásokat kapta, újságcikkek illetve személyes fotók alatt! Tóth Gabi karácsony előtt kirúgatott egy kommentelőt az állásából tönkretéve egy család karácsonyát! Eszembe sem jutott soha, hogy felkeressek és felnyomjak egy negatív trollt a munkaadójánál!”

A teljes bejegyzést IDE KATTINTVA nézheted meg. Éva ráadásul kommentben még rá is erősített korábbi véleményére. Ott ezt írta:

„Szar hangja van… ha a tetoválásait lenyúznák és eladná az többet érne mint a hangja meg a zenéi.”

Azt nem tudjuk, hogy Tóth Gabi reagál-e majd valamit Baukó Éva szavaira, ha igen, úgy természetesen azt is közöljük.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Baukó Éva Facebook oldala)