Barátai rettegve aggódnak a Megasztár egykori énekeséért: saját bevallása szerint 100 milliós adósságot halmozott föl

Fekete Dávidról a Megasztár negyedik szériájának második helyezettjéről mostanában rengeteget hallani a médiában.

Családi ügyei meglehetősen kuszán alakulnak, ráadásul anyagi téren is súlyos gondokkal küzd, minderről saját maga számolt be egy hosszú Facebook bejegyzésben, amit gyermekeinek írt.

A poszt többek között ezeket a gondolatokat tartalmazza:

“Mindenesetre akármi is lesz, mert ugye apának, ahogy említettem, rengeteg ügye van és rengeteg frontól harcol, jogos és nem jogos dolgokban, ezért, ha nem kapja vissza a pénzeit, amit apa kissé meggondolatlanul adott kölcsön és rossz helyre is fektetett be… akkor apa komoly problémákba kerülhet.”

“Ha nem sikerül visszakapnom a pénzeimet amik súlyos 100milliók, akkor apát, lehet hogy jó ideig nem látjátok majd és talán nem is ismeritek majd igazán és ki tudja, mit fogtok rólam hallani… Ezért is írtam le, mert sok mindent hallotok majd, de tudom, hogy a vér nem válik vízzé és szívemberek lesztek és érezni fogjátok eme sorokat” – olvasható Fekete Dávid posztjában.

Hasonló dolgokat erősített meg a Ripostnak Dávid egyik ismerőse:

“Úgy tudom, jó ideje nem úgy ment az üzlet, ahogyan azt az ”üzlettársak„ elvárták és persze sokan várták, hogy ez a fiú törlesszen nekik, de ez egyre nehezebben ment. Dávid nem győzte betömni a lukakat, míg végül hatalmas összegű tartozást halmozott fel. Maradjunk annyiban, hogy itt a környéken sokak felé van elszámolni valója. Én személy szerint nem ismerem őt túl jól, de így is aggódom érte…” – nyilatkozta az ismerős.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Instagram – Fekete Dávid)