Balázs Andi drámai üzenete a vonat elé ugró kislány tragédiájának okán: “Arra kérem a szülőket, hogy ne csak azt kérdezzék meg a…”

Az egész országot megrázta a 11 éves kislány rettenetes tragédiája. Az elkeseredett gyermek az iskolai bántalmazások miatt vonat elé ugrott.

Szörnyű, hogy szegény kislány nem látott más megoldást, csak ezt. Reméljük, felépül majd a balesetből.

A sokkoló eset kapcsán az iskola fenntartója kemény hangvételű közleményt adott ki. Ha kíváncsi vagy rá, ide kattintva elolvashatod.

A népszerű színésznőt, Balázs Andit is rengeteget bántották gyerekkorában a testalkata miatt.

Ezért Andi most drámai üzenettel fordult minden szülőhöz a gyürei kislány tragédiája kapcsán. Így nyilatkozott a Borsnak:

“Arra kérem a szülőket, hogy ne csak azt kérdezzék meg a gyerekektől, hogy mi volt az ebéd az iskolában.

Mélyrehatóan kérdezgessék őket, mert a gyerekek sokszor kegyetlenek egymással. Kérem a szülőket, többet beszélgessenek a gyerekeitekkel” – hangsúlyozta a színésznő, majd így folytatta:

“Ezerféleképpen lehet bántalmazni egy gyereket. Mindig megdöbbenek, milyen durvák egymással a tinédzserek.

A fizikális és verbális bántalmazáson kívül mindennapos közöttük az online bántalmazás is, azaz az interneten csoportba verődve „csinálják ki” egymást.

Vannak olyanok, amiket azért alapítanak a közösségi felületeken, hogy közösen gyűlölködjenek, együtt megszégyenítsenek valakit” – hívta fel a figyelmet Balázs Andi.

Itt egy érdekes beszélgetést hallhatsz Balázs Andival, Palik László műsorában:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!