Az indiánfilmek legnagyobb sztárja 18 éven át titkolta, hogy van egy lánya: elmondta az okát, és megmutatta lányát is

Az idén nyolcvanegy éves Gojko Mitic csakúgy, mint Dragan nevű bátyja a nagyszüleinél, egy dél-szerbiai, Morava melletti faluban nőtt fel, ahol német nevelést kapott.

Húszévesen, testnevelőtanár-jelöltként alkalmi dublőr szerepeket vállalt a Belgrádban forgatott brit és olasz filmekben. 1965-ben fedezte fel és választotta A Nagymedve fiai főszerepére a Jugoszláviában forgató kelet-német DEFA filmgyár. Berlinbe költözött, és 1983-ig tucatnyi filmben alakított pozitív indián hőst.

Jelenleg is Berlinben él, és 1993-ban született egy lánya – írja a Wikipédia. Erről a tényről azonban 18 éven át a legszűkebb családtagokon kívül senki nem tudott. A színész elmondta, miért titkolta el olyan hosszú időn át, hogy van egy lánya:

„Azt szerettem volna, ha a lányom nyugodt körülmények között nő fel, és nincs körülötte felhajtás miattam.” – ennyi az indok, mondta Mitic. Ami még bizarrabb, az az, hogy apa és lánya eközben többször álltak együtt színpadon a Bad Segeberg-i szabadtéri játékokon, ahol Mitic hosszú éveken át játszotta Winnetout, a lánya pedig gyerekként statisztált mellette. Így rengetegszer láthatták őket együtt a nézők, csak épp nem sejthették, hogy a fiatal statiszta nem más, mint a színész lánya!

Most viszont végre mi is láthatjuk Mitic lányát titkok és rejtőzködés nélkül. Édesapjával közösen vállalták, hogy a német MDR Fernsehen tévécsatorna egyik beszélgetős műsorának a vendégei lesznek.

A lány, Nathalie, édesapjához hasonlóan nagyon szeret lovagolni, és szereti a szabadságot: ha minden igaz, akkor Indonéziában üzemeltet egy panziót. Íme apa és lánya:

(Képek forrása: MDR.de)

Oszd meg, hogy mások is láthassák!