Az egyiptomi zodiákus beléd lát: születési dátumod alapján mondja meg valódi személyiségjegyeid

Az ősi egyiptomiak először Kr. e. 3000-től készítettek csillagtérképeket, amelyek alapján 12 zodiákust tudtak megkülönböztetni. Habár a babilóniaiak és a görögök feljegyzéseire is alapoztak, mégis saját értelmezésük szerint alkották meg a horoszkópjukat.

Míg a nyugati asztrológia nagyjából 30 napos periódusokat határoz meg minden csillagjegyeknek, addig az egyiptomiak más utat járnak be. Egyes jegyek évente akár 2-4x is előfordulhatnak. Tudd meg, hogy te melyikhez tartozol.

Nílus

Dátumok: Január 1-7., Június 19-28., Szeptember 1-7., November 18-26.

Az első jegy nem egy isten, hanem maga a Nílus, amelynek folyása nélkül nem létezne élet. Az ilyen emberek gyengédek és szeretetteljesek. Nagyon könnyen ki lehet jönni velük. Türelmesek és jó megfigyelőképességgel rendelkeznek, de néha előfordulhatnak náluk hirtelen hangulatváltások.

Rá napisten

Dátumok: Január 8-21; Február 1-11.

Rá vagy Ré az istenek vezetője, a Nap uralkodója, aki az Univerzumon és annak teremtményein tartja a szemét. Az ilyen emberek született vezetők, nagyon kíváncsiak és optimisták. Az élet minden területét illetően határozott véleménnyel rendelkeznek. Emberséges természetük van és nagylelkűek. Előfordul azonban, hogy az egójuk és makacsságuk erőt vesz rajtuk.

Mut

Dátumok: Január 22-31; Szeptember 8-22.

Az anyaistennő, aki gondoskodó és védelmező. Az ilyen emberek nagyon hűségesek és időt szánnak a fejlődésre. Nagyszerű szülők, sikeres tanárok, ápolók válnak belőlük. A nehézség az életükben, hogy nagyon érzelmesek és ettől sebezhetővé is válnak.

Geb

Dátumok: Február 12-29; Augusztus 20-31.

A föld istene, a földhöz és mennyhez is köthető. Az ilyen emberek nagyon érzelmesek és intuitívak. Erős elköteleződés él bennül a vidékük és a közösségük felé és folyamatosan figyelik és vigyázzák a környezetük lelki állapotát, érzéseit. Gyakran kihasználják őket és azt, amit felajánlanak.

Ozirisz

Dátumok: Március 1-10; November 27-December 18.

Az újjászületés, a túlvilág és a halottak istene. Az ilyen emberek nagyon karizmatikusak és sebezhetőek. Szenvedélyesen állnak hozzá az új projektekhez, amelyek érdeklik őket és intelligenciájuk segítségével véghez is viszik ezeket. Van, hogy hirtelen indulataik elragadják őket és türelmetlenné válnak. Nem fogadják jól a kritikát és nyomás alatt lefagynak.

Ízisz 

Dátumok: Március 11-31 ; Október 18-29; December 19-31.

A varázslás, a gyógyítás és a termékenység istennője. Az ilyen embereknek nagyon egyenes személyisége van. Energikusak és őszinték, akiknek magas az önbizalmuk. Sokat várnak el maguktól és másoktól is és gyakran félreérthetőek, ami megsebzi őket.

Thoth

Dátumok: Április 1-19; November 8-17.

A tudományok, a bölcsesség és az írás istene. Az ilyen emberek nagyon kreatívak, állandóan ötletek kavarognak az elméjükben. Sokat tapasztalnak és tanulnak, jó tanítókká válnak. A kapcsolatok ápolása jól megy nekik és kifejezetten hűségesek. Nehezen tudnak azonban megbocsátani, ha elárulták őket.

Hórusz

Dátumok: Április 20-Május 7; Augusztus 12-19.

Az egyik legfontosabb egyiptomi isten, a Hórusz szeme szimbólum az egyiptomiaknál a megújulás jelképe volt. Az ilyen emberek keményen dolgoznak, magabiztosak. Gondoskodó, közösség orientált természetűek, akik bátorítják a pozitív változásokat az életben. A makacsságuk néha ellenük dolgozik és ingatagsághoz, féltékenységhez vezethet.

Anubisz

Dátumok: Május 8-27; Június 29-Július 13.

Az alvilág védője, aki átsegíti az embereket az életből a halálba. Az ilyen személyek kreatívak, toleránsak és jószívűek. Tisztán látják a jót és a rosszat a világban és keményen dolgoznak azért, hogy megértsenek másokat. Önelemző természetük azonban előhozza belőlük néha az érzelmi ingadozásokat.

Széth

Dátumok: Május 28-Június 18; Szeptember 28- Október 2.

A káosz, a sivatag, a pusztítás és átalakulás istene. Az ilyen embereket úgy lehetne legjobban leírni, mint folyamatos lélekút keresők. Vágyják a kalandokat és a változást és mindig azt kutatják, mi teheti őket a legboldogabbá. Álmodozók és perfekcionisták. Mindaddig feszült állapotban vannak, amíg meg nem lelik a helyüket a világban.

Básztet

Dátumok: Július 14-28; Szeptember 23-27; Október 3-17.

A termékenység harcos istennője, a gonosz ellenni védelmező. Az ilyen emberek a békés, kiegyensúlyozott életet kutatják. Imádják a szórakozást és a gyönyört és mindig az örömteli tevékenységeknek hódolnak. Nagyon hűségesek és sokat tesznek meg mások érdekében.

Szehmet

Dátumok: Július 29-Augusztus 11; Október 30-November 7.

A háború, a gyógyulás és a Nap istennője. Az ilyen emberek perfekcionisták, akik a világot feketében és fehérben látják. Fegyelmezettek, jó vezetői vénával, egyben gyakorlatias természetek is. Hajlamosak az egójuk irányításának behódolni.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja)