Április 6-tól újra látogatható az egyik legjobb, legkedveltebb élményfürdő!

A Mezőkövesd központjától 4 km-re fekvő, 11 hektáros, gyönyörűen parkosított Zsóry Gyógy- és Strandfürdő 22 medencével rendelkezik.

A szórakozást, felfrissülést csúszdapark, hullámmedence, élményelemekkel gazdagított felnőtt- és gyermekmedencék szolgálják.

Több hónapig tartó szünetet követően április 6-tól végre újra elérhető az intézmény fedett élményfürdője és uszodája.

A fedett fürdőben három különböző hőfokú gyógymedence, szaunavilág, élményfürdő-uszoda komplexum és gyógyászati részleg áll a vendégek rendelkezésére.

A kalcium-, magnézium- és hidrogén-karbonátos szabad szénsavat tartalmazó, magas szulfidkén tartalmú hévíz több, mint 80 éve áll a gyógyulás szolgálatában.

1968 óta pedig hivatalosan is gyógyvíz minősítésű, amely alkalmas reumás megbetegedések, ízületi kopások, sérülések, ortopédiai műtétek gyógyítására, kezelésére. Javítja az anyagcserét, fokozza a szervezet ellenálló képességét.

A Zsóry-fürdő szolgálja ki 1986 óta a Mozgásszervi Rehabilitációs Központ balneológiai kezelésre beutalt betegeit is. Mezőkövesd-Zsóryfürdő üdülőterület 2013. augusztus 29-én hivatalosan is megkapta a gyógyhely minősítést, így a fürdő és üdülőövezete Magyarországon a 15. helyszín, mely elnyerte ezt a kitüntetést.

2015 augusztusától fogad vendégeket a fürdő területére épült Pandora Zsóry Apartmanok, melyektől közvetlen átjárás biztosított a Zsóry-fürdőbe – olvasható az intézmény honlapján.

Íme a most újranyílt élményfürdő és uszoda:

(Kép és kiemelt kép: zsory-furdo.hu)

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla!