Andy Vajna ma lenne 76 éves: özvegye, Vajna Tímea igazán szívbemarkoló fotót készített a temetőben

Már másfél éve annak, hogy Andy Vajna váratlanul elhunyt. Akkor a különböző filmsztároktól, a neves filmes szakemberekig és a legkülönbözőbb hírességekig rengetegen fejezték ki részvétüket és rótták le kegyeletüket a filmproducer halála kapcsán.

Azért is volt váratlan a halála, mert bár 2009-ben rákot diagnosztizáltak nála, hatalmas küzdéssel és akaraterővel kigyógyult a betegségből. Később szív- és érrendszeri problémák valamint cukorbetegség is jelentkezett nála, ám halálát valószínűleg szívinfarktus okozta.

A temetésén a magyar hírességek és politikusok mellett Arnold Schwarzenegger is jelen volt. Andy Vajna, azaz Vajna András 1944. augusztus 1-én született, így ma lenne 76 éves.

Természetesen az évfordulóról özvegye, Vajna Tímea is megemlékezett. A héten kivitte a sírhoz Andy kedvenc kutyáit is. Ezt írta az ott készült kép mellé:

“Andy ma lenne 76 éves. A héten kivittem Hozzá a kedvenc kutyusait. Rocky nagyon érezte a jelenlétét… mindig vigyáz Ránk. Nem telik el úgy nap, hogy ne gondolnék rá…a legendák örökké élnek és Ő az volt!”

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!