Áll a bál Réka és Norbi exkluzív luxusutazása miatt: a kommentelők nem kímélik őket, Norbi videóban üzent a kritizálóknak

Miután Rubint Réka és Schobert Norbi elújságolta, hogy családjukkal, illetve néhány lelkes követőjükkel a Maldív-szigetekre utaznak pihenni két hétre, mely egyben egy alakformáló tábor is lesz, sok kommentelőnél elszakadt a cérna.

Rengeteg támogató komment is érkezett, de szép számmal voltak olyanok is, akik nem nézték jó szemmel, hogy a pár ilyen vészterhes időkben utazik, és olyanok is voltak, akik tényleg kiakadtak, mikor tudomást szereztek a dologról:

„Na ez a túlzások túlzása, én mostantól nem vagyok erre kíváncsi. A kérkedés magas foka. Viszlát!”

„Sokaknak nincs mit enni, elvesztették a munkájukat a vírus miatt, legalább ne kérkednétek a pénzetekkel…”

„Nyilván mindenki maga dönti el, hogy mit vállal be, de akkor azt tegye úgy, hogy ne kürtölje szét országnak-világnak. Sajnálom, hogy ez most nem egy példamutató, szabálykövető magatartás. (semmi irigység, csak vélemény).”

„Erre most tényleg mi szükség van?! Intelligens ember megérti és átérzi a helyzetet, példát mutat.. Ti meg húzkodjátok a cica bajuszát…”

Többek között ilyen kommentek is születtek.

Norbi videóval jelentkezett a dohai reptérről egy átszálláskor, ott már a maszkot is levehette. Elmondta, hogy nem ért egyet a negatív kritikákkal, elmondta, hogy nagyon boldog, amiért el tudta hagyni ezt az országot: “hat hónapja nézem azt a rohadt tévét, se welness, se fitness, se utazás, se étterem” – mondta Schobert Norbi. Azt is elmondta, hogy megcsináltatták a szükséges PCR-teszteket, így a szabályokat betartva utaztak el.

A teljes üzenetet itt tudod meghallgatni:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!