Alig tudták feldolgozni a szörnyű hírt a mentősök, mikor biztossá vált, hogy ki a 7-es úton történt baleset áldozata

Gyászol a teljes Országos Mentőszolgálat. Tegnap a 7-es úton történt balesethez riasztották őket, mikor a helyszínre értek, rettenetes látványban volt részük. Így írnak a történtekről Facebook oldalukon:

“Ma délután a 7-es útról érkezett bejelentés egy motoros balesetről, ahova azonnal mentőhelikoptert és több földi egységet is riasztott a mentésirányító. A mentők gyorsan kiértek, ám szörnyű hírt jeleztek vissza.

A fiatal motoros saját bajtársuk, a Központi Mentőállomás kiváló mentő-gépkocsivezetője, Stáhl Ferenc a helyszínen életét vesztette. A mindig áldozatkész fiatal szakember példa értékű odaadó munkája és udvarias, kedves egyénisége óriási űrt hagy maga után a mentők közösségében.

Megrendült bajtársai, barátai ezekben a percekben is döbbenten állnak a Mentőpalota kapujában, ahova a tragédia óta folyamatosan érkeznek a mécsesek és virágok. Isten nyugasztalja! Emlékét örökre megőrizzük!”

Minden együttérzésünk a mentősöké, rettenetes lehetett felfedezni, hogy saját kollégájuk a baleset áldozata. Részvétünk a családnak.