Akár egy filmben! Brutális autós üldözés Csepelen, itt a videó, hogyan ért véget:

Belemenekült a bilincsbe, röviden, tömören így lehetne leírni annak a sofőrnek az akcióját, aki droggal az autójában akarta lerázni a csepeli járőröket április 7-én délután.

A járművet nyomban kiszúrták a rendőrök a Szent Imre téren, hiszen korábban is többször megállították már, amikor az abban utazókkal szemben kábítószerfogyasztás miatt kellett intézkedniük.

A volánnál ezúttal egy általuk ismeretlen férfit láttak, aki a megállásra felszólító rendőri jelzéseket figyelmen kívül hagyva elhajtott.

A járőrautó kéklámpa és sziréna használatával követte, miközben hangosbeszélőn is többször megállásra szólították fel. A Renault, nyomában a járőrautóval a Vermes – Táncsics – Árpád- Zsák Hugó – Duna utca útvonalon próbált egérutat nyerni, de a rendőrök végig a nyomában voltak.

A menekülő útját az Ady Endre úton zárta el egy szemből érkező másik járőrautó. Az autós ekkor kiugrott a járműből, és gyalog próbált kereket oldani, de a rendőrök gyorsabbnak bizonyultak, és öt méteren belül elfogták.

Mivel a menekülő megálláskor nem húzta be kocsijának kézifékjét, az autó nekigurult a mögötte álló rendőrségi járműnek.

A férfi kocsijának átvizsgálásakor az is kiderült, hogy miért volt ilyen sürgős a dolga: az utastérben drogfogyasztáshoz használt pipa, üres fólia darabok, és egy kábítószergyanús sodort cigaretta volt.

A 24 éves R. Jánost mintavételre állították elő, a kocsiból lefoglalt anyagokat szakértői vizsgálat alá vetik.

Mivel a férfi először testvére adataival próbálta magát igazolni, XXI. Kerületi Rendőrkapitányság nem csak kábítószer birtoklása vétség, hanem közokirat-hamisítás bűntett gyanúja miatt is eljárást indított – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Itt a videó az üldözésről és az elfogásról, minden rajta van:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!