A tüntetést szervező Azahriah új dallal jelentkezett, elképesztő hányan látták már! Itt a klip:

A legnézettebb, legnépszerűbb Youtuberek és tartalomgyártók szerveznek tüntetést most péntekre, február 16-ára a K. Endre ügy miatt.

A szervezők között ott találjuk Azahriah-t, Pottyondy Edinát és Osváth Zsoltot is. Ezt írják felhívásukban:

“Oldalaktól függetlenül fontosnak tartjuk, hogy civil emberként felemeljük a hangunkat az áldozatok védelme, az átláthatóság, az emberi tisztesség és az őszinte társadalmi párbeszéd érdekében. Elkeseredettek vagyunk.

Az elmúlt napok történései arra sarkalltak minket, hogy együtt lépjünk ki az online térből. Nagyon nincs rendben, hogy a magyar közélet uszításból, gyűlöletkeltésből, karaktergyilkosságokból áll.

És ha ez nem lenne elég kiábrándító, az is kiderült, hogy a pápalátogatás ürügyén szabadon engedtek egy embert, aki aktív segítője volt egy gyermekbántalmazó erőszaktevőnek. Elnöki kegyelemmel szabadult, erkölcsi bizonyítványt kap, bármikor újra gyerekek közelében dolgozhat.

Ami történt, az túlmutat a volt köztársasági elnök és a volt igazságügyi miniszter személyén és felelősségén. A legkiszolgáltatottabb, tragikus sorsú gyermekeket hagyta cserben az állam, amikor egy bántalmazó intézményigazgatóra bízta őket.

A cserbenhagyás után most el is árulták az áldozatokat. A dühünket, a fájdalmunkat, az együttérzésünket szeretnénk ezúton is kifejezni.

Hány ilyen ügy van még, amiről nem tudunk és amit elhallgatnak? Emeld fel te is a hangod, amikor az áldozatok hangja nem hallatszik!

Ne fordítsd el a fejed, amikor bántják a védtelent! Ne legyél közönyös! Találkozzunk február 16-án, pénteken 18:00-kor a Hősök terén!” – olvasható a szervezők felhívásában.

Azahriah épp most jelentette meg legújabb dalát, melyet kevesebb mint 24 óra alatt máris több százezren láttak. Neked hogy tetszik?

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!