A Sztárbox-bajnok Molnár Áron kitálalt! Ezért nem indul a nemzetközi versenyen! Hajdú Péternek is beszólt!

Nemrég kiderült, hogy hatalmas meglepetésre Molnár Áron mégsem indul azon a nemzetközi bokszversenyen, amire a Sztárboxban elért első helyezése jogosította fel.

A színész most kitálalt, közösségi oldalán részletesen leírta, miért döntött a visszalépés mellett.

„Hogy miért nem indulok a Hell nemzetközi versenyén? Először is, mert nem tudtunk megegyezni a Hell-lel.

Soknak tűnhet ez az összeg, amit ajánlottak, de sajnos arról nem szól a fáma, hogy ebből kellet volna fizetnem a január óta a boxedzőimet, az erőnléti edzőmet, a futóedzőmet, az étrendet, a táplálék kiegészítőket, a regenerálódást elősegítő masszázst, gyógytornát, hidegterápiát, mentálhigiénés felkészülést.

Nem kaptam volna meccspénzt így 3 meccset ingyen bunyóztam volna, illetve az volt a mondás, hogy a meccspénzt is a felkészülési pénzből kell megoldan”

Nekem semmi dolgom Hajdú Péterrel, ráadásul a Varga Juditos interjú után extrán összetettem a kezem, hogy nem kell részt vennem egy olyan programban, amihez ennek az embernek köze lesz.

A Hell részéről egy hihetetlenül izgalmas kezdeményezésnek tartom, hogy ekkora nyilvánosságot és lehetőséget kapnak a profi ökölvívók is. Tiszta szívemből szorítok nekik” – írta a színész.

“Molnár Áron végül így zárta a bejegyzését: Egyetlen dolgot viszont nagyon sajnálok.

Hogy nem vonulhatok be a magyar zászló alatt, hogy nem képviselhetem a hazámat egy nemzetközi versenyen. Ezt bánom egyedül” – olvasható a színész posztjában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Molnár Áron (@molnar_aron_hivatalos) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Molnár Áron Instagram oldala)