A menyasszony egy gyűrött levelet kap édesanyjától, amit a hölgy 20 évig őrizgetett: csak úgy potyogtak a könnyek

Abban a pillanatban, amikor Brooke kinyitotta az ajándékot, hihetetlen érzelmek törtek felszínre. Sherry és Brooke csak álltak és zokogtak, de közben legbelül, a szívük mélyén hihetetlen boldogok voltak. Ennek a pillanatnak persze évtizedekre visszanyúló története van:

Brooke Zugg másfél évesen egy nagyon szerető családhoz került, örökbe fogadták, azóta a világ legboldogabb embereként éli az életét. Azon a napon, amikor nevelőanyja, Sherry Blackledge meglátta a tündéri kislányt, egy igen megható levelet írt neki. Brooke esküvőjén ezt a levelet kapta ajándékba.

Brooke megkapta a legszebb ajándékot, amit egy menyasszony valaha is kaphatott. Sherry a húsz évvel ezelőtti levelet a saját menyasszonyi ruhájának egy darabkájára hímezte rá.

“Anyám sosem mesélt erről a levélről, ezért nagyon nagy meglepetés volt számomra” – mondta Brooke könnyeivel küszködve. Sherry azért írta annak idején ezt a levelet, hogy majd az esküvője napján odaadhassa Brookenak.

“Szerettem volna, ha tudja, hogy mennyire fontos számunkra, és, hogy végtelen boldogok voltunk abban a pillanatban, amikor a családunk tagja lett. Gondoltam, hogy ez egy nagyon fontos ajándék lesz számára élete legboldogabb napján” – mondta Sherry. Ezt a megható pillanatot egészen biztosan egyikőjük sem fogja elfelejteni soha:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: doily)