A meleg szívű nővér boldogan gondoskodik a súlyos beteg csöppségről, ám azt maga se hitte, hogy ez lesz belőle

Angela Farnan volt az egyike azon nővéreknek, akik a ma már 2 éves Blaze-ről gondoskodtak az osztályon, mivel a kicsi hipopláziás bal szívféllel született. Ez azt jelenti, hogy a szív bal fele vagy nem fejlődött kis megfelelőn vagy teljesen hiányzik.

“A gyermek intenzíven dolgozom, és rengeteg történetet tudnék mesélni azokról a gyermekekről, akikkel az idők során találkoztam. Megszületik egyfajta kötődés az ápolt gyerekek felé, ahogyan a családjuk felé is.”

Ez történt a kis Blaze esetében, aki születése után 3 nappal már átesett első szívműtétjén és a következőn is pár hónappal később.

Blaze biológiai szülei nem éltek a kórházhoz közel, ahol Blaze-t kezelték és nem rendelkeztek olyan forrás, hogy Blaze-t otthon tudják ápolni. Angela ezért úgy döntött, hogy rövid távú gondoskodás címén magához veszi.

“Nagyon szerencsésnek  érzem magam, hogy az életünk része. Tele van örömmel és a mosolya beragyogja a házat.”

Ahogy teltek a hónapok, Blaze-nek készülnie kellett, hogy hazatérhessen a biológiai szüleivel.

“Nagyon érzelmes nap volt, hiszen nem csak én, de a férjem is egyből beleszeretett, viszont rohamosan közeledett az idő, hogy visszaadjuk őt.”

Később Blaze biológiai szülei megkérték Angela-t, hogy örökbefogaják-e Blaz-et.

“Rick-kel egymásra sem néztünk, beszélnünk sem kellett. Mindketten úgy gondoltuk, hogy a válasz ‘Természetesen’. Szerintem egyszerre mondhattuk ki. Az örökbefogadást sikerült hivatalossá tenni és azóta is álom a kicsivel együtt töltött idő.”

Habár Blaze már otthon van a szüleivel, az egészségügyi kalandjainak még nincs vége. Végre kell hajtani még egy harmadik szívműtétet is rajta és nagy a valószínűsége, hogy transzplantációra lesz szükség. Ez Angela-t egy cseppet sem tántorítja el, hiszen nagyon sok örömét leli az anyaságban.

Egy videó is bemutatja ezt a nem mindennapi történetet:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja)