A ma 80 éves Medveczky Ilona teljesen kiakadt: “Az, hogy igénytelen, aszott múmiának állítottak be, valóságos sokként ért”

Medveczky Ilona, a revü koronázatlan királynője az elmúlt évtizedek alatt rengeteg mindent tett le az asztalra: táncművészeti munkásságát a Magyar Televízió Nívó-díjjal jutalmazta, 2004-ben megkapta az Érdemes művész kitüntetést, 2020-ban pedig beválasztották a Halhatatlanok Társulatába.

Számtalan sikeres fellépés és tévéműsor áll mögötte, sokan mégis a korával élcelődnek. A díva 2021. március 4-én ünnepelte 80. születésnapját, ez alkalomból a Blikk készített vele egy hosszabb interjút.

Ebben Medveczky Ilona sérelmezte, hogy egy paródiában hogyan is jelenítették meg őt, szerinte méltatlan volt az egész:

“Fontos számomra a külső, ha valahol megjelenek, akkor kiteszek magamért. A gerincemet azonban megviselte a több évtizedes kemény munka, ez a szakma sok lemondással járt. Ám az, hogy igénytelen, aszott múmiának állítottak be, valóságos sokként ért. Nem értettem. Véletlenül kapcsoltam arra a csatornára, amelyen éppen rajtam viccelődtek. Komolyan nem fogom fel… Annyi mindent tettem le az asztalra, ezek a fiatalok mégis a szájukra vesznek, ismeretlenül. Igaz, én sem ismerem őket. Pedig szeretem a humort és értem a poént, de ebben nem látok semmi intelligenset” – mondta szomorúan a táncművész.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!