A hűséges kutyus megérezte, hogy nagy a baj: megkönnyeztük amit tett

Mikor Ryan a kórházban feküdt, sokan azt gondolták, hogy már soha nem lesz jobban.  A férfi kutyája Mollie nem értette miért nem jön haza szeretett gazdája. Ryan testvére Michelle megkérdezte a kórházi dolgozókat, beviheti-e hozzá a kutyát, hogy elbúcsúzzon tőle, írta a Daily Mail.

A lány ezt írta a Facebook-on: “A kórház munkatársai fantasztikusak voltak. Megengedték, hogy bevigyem a kutyát Ryanhoz, így az állat megértette, hogy gazdája miért nem jön soha haza. Aki ismeri testvéremet, tudja, mennyire szerette ezt a kutyát. Sajnos Ryanről kiderült, hogy nem migrénje volta, hanem agyvérzést kapott.

Azt mondták ez a magas vérnyomás miatt volt és azért, mert túl sok energiaitalt fogyasztott. Köszönjük együttérzéseteket de most mást nem szeretnék itt megosztani. Igazán értékeljük azt, hogy gondoltok ránk, ne aggódjatok a kutya miatt. Megtartjuk őt, ő már családtag.”

Ryan halála nagyon szomorú hír volt, a család hihetetlenül szomorú volt. De egy Facebook bejegyzésben testvére Michelle leírta, hogy most egy 17 éves kaliforniai fiú mellkasában dobog a szíve. Ez a család számára óriási megnyugvás, így Ryan emléke tovább él.

“Nagyon jó érzést az tudnunk, hogy Ryan szíve megmentett egy másik életet. “

A lenti filmben láthatjuk ahogyan Molli elbúcsúzik gazdájától. Nem is bírjuk könnyek nélkül végignézni a felvételt. De mennyire megnyugtató a család számára, hogy Ryan szíve most egy fiú testében dobog:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Forrás: csodalatos.co)