A fotókon is jól látható, hogy Erdélyi Mónika vékonyabb mint valaha: elárulta diétáját, amivel ilyen szuper formába lendült

Erdélyi Mónika az utóbbi években több látványos fogyást is sikerrel abszolvált, és úgy tűnik, hogy a kilók nem térnek rá vissza. Legutóbb idén májusban szabadult meg 12 kilótól, de a mostani képek arra engednek következtetni, hogy azt követően is leadott még néhányat.

“A fogyás fejben dől el, muszáj átprogramoznom magam az új életmódra, hogy sikeres legyen. Amikor nem ettem húst, szépen jöttek az eredmények, de három hónap után feladtam, mert gyengének éreztem magam, a bőröm elkezdett kiszáradni, mert nem volt megfelelő fehérje- és vitamin-utánpótlás, és az éhségem sem csillapodott. Bízom benne, hogy ezúttal kitartóbb leszek” – nyilatkozta pár hónapja Mónika, és úgy tűnik, hogy ezúttal valóban még kitartóbb volt.

A látványos eredményekkel kecsegtető kúra lényege, hogy a fogyni vágyó mellőzze az étlapjáról a húsokat és a gyümölcsöket is: ebben a diétában csak tojást, leveseket és zöldségeket lehet fogyasztani.

“Egyáltalán nem nehéz betartani és nagyon sokat segít abban, hogy beinduljon a fogyás” – írta egy Instagramos bejegyzésében ezzel kapcsolatban Erdélyi Mónika.

A sztár azóta is szuper formában van, minden elismerésünk azért, hogy ilyen tudatosan és sikeresen formálta át a testét: Erdélyi Mónika Instagram oldalán rengeteg jó tippet, érdekes videót és fotót találsz, ITT tudod megnézni és követni azt.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!