A férfi észrevette, hogy egy kutya áll kétségbeesetten a vasúti sínekhez kötözve: kipattant kocsijából és akcióba lépett

Jared a szokásos útján vezetett a munkahelyére, amikor észrevett egy gyámoltalanul fekvő kutyát a vasúti sínekhez kötözve.

Első pillantásra, Jared azt hitte, hogy egy szarvas nyugszik a síneken, de aztán észrevetette, hogy az állat megmozdult.

Amikor az állat megemelte a fejét, Jared egyből rájött, hogy ez egy kutya, nem pedig egy szarvas, ahogy azt korábban gondolta.

Mivel a kutyus oda volt kötve a sínekhez, nem tudott elszaladni. Jared teljesen ledöbbent a látványtól, és elhatározta, hogy segít szegény kutyuson.

Látta, ahogy a kutya megpróbált közeledni hozzá, de képtelen volt, mivel visszatartotta a kötél.

A kutya megmentője gyorsan akcióba lépett. Kipattant az autójából és a kutya irányába szaladt, hogy felmérje a helyzetet, miképp tudna segíteni rajta.

Jared szkeptikusan közelítette meg a kutyát, hiszen nem tudta, miként fog reagálni.

Jared meg tudta állapítani a kutyáról testbeszéde alapján, hogy túl sok időt töltött a napon.

A kutyát úgy kötötték a sínekhez, mint egy hajót a kikötői dokkhoz. Ez egy szándékos és embertelen cselekedet volt. Jared-et mindig rossz érzésekkel tölti el, ha a történtekre gondol.

Jarednek még időben sikerült kiszabadítania a kutyát. Eldöntötte, hogy hazaviszi magával. Samson-nak nevezte el, besegítette őt az autójába, és ezután hazavitte. A kutyus egyből a család teljes jogú tagjává vált:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: apost)