A balesetet szenvedett Vitray Tamás őszintén beszélt arról, hogy van most és hogy abba akarja-e hagyni a vezetést vagy sem

Vitray Tamás kedden késő délelőtt szenvedett autóbalesetet a Kodály körönd közelében. A 88 esztendős egykori sportriporter, műsorvezető, mára már nagyrészt kiheverte a balesettel járó fájdalmakat.

A balesetet követően mind őt, mind pedig a másik autó sofőrjét kórházba szállították, de a kivizsgálásokat követően mindketten hazamehettek.

Borsnak sikerült utolérnie Vitray Tamást, aki mesélt a balesetről, mostani állapotáról és az is szóba került, abba akarja-e hagyni a vezetést:

“Ötvennyolc éve van vezetői engedélyem, de ilyen horderejű balesetem soha életemben nem volt. Arrafelé ( az Andrássy út és a Szív utca kereszteződésében – a szerk.) még a régi szabály élt a fejemben, hogy elsőbbséget kell adnom, és kanyarodhatok, de ez megváltozott. Hibáztam, nincs mit szépíteni ezen, s ezt rögtön be is láttam, elnézést kértem. Nem volt idő sokkot kapni, annyira gyorsan történt minden. Nem tudok traumáról beszámolni, s így nem is gondolkodom azon, hogy nem vezetek többé. Azonnal kiszálltam, átmentem a másik autóhoz, és azzal foglalkoztam, hogy mi van a másik kocsi sofőrjével. Rögtön kérdezgettük egymást a kedves kis hölggyel, aki ránézésre a lányom lehetne, hogy ki hogy van, és elnézést kértem tőle” – mondta Vitray Tamás.

A televíziós legenda arról is beszámolt, hogy napról-napra jobban van, már bordafájdalmai sem gyötrik annyira. Casco viszont nem volt a totálkárosra tört autóján, így önerőből kell majd megjavíttatnia. Még az is lehet, jobban jár Vitray Tamás, ha új autót vásárol, aki, mint mondta, egyelőre nem gondolkodott azon, hogy abbahagyja a vezetést.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Smagpictures)