A 16 éves lány rettenetes diagnózist kap az orvosoktól: apja egy különleges ajándékkal próbál lelket önteni belé

A 16 éves Shayla Mitchell egy idő után szinte állandóan rosszul érezte magát: rengeteget köhögött, és a makacs köhögés sehogyan sem volt hajlandó elmúlni.

Kezdetben azt hitte, hogy arcüreggyulladása van. Ám miután csak nem múltak a tünetek, a lányt szeretett édesapja, Tom kórházba vitte. Az orvos sajnos rettenetes diagnózist állított fel:

A lány tüdejének kétharmadát beterítette egy rákos burjánzás, ráadásul Shayla tüdejének egyik fele már összeomlott.

A diagnózis után apa és lánya csendben tologatták az ételt tányérjukon a kórház menzájában, tudva, hogy a következő hetekben, hónapokban, években is itt fognak enni.

Valahogy mégis meg kellett beszélni, hogy mi történt, mi történik most és mi fog ezután…

Az apa úgy döntött, hogy egy gesztussal megmutatja a lányának, hogy mindig támogatni fogja. Elment egy boltba, és vásárolt két egyező karkötőt mindegyikük számára.

Az ebéd alatt sok mindenről beszéltek. Bátorságról, a karkötőről, hogy mit szimbolizál, szeretetről, a betegségről.

De leginkább a bátorságról. Sírtak egymás karjaiban, és megígérték, hogy akármi is történik, bátrak maradnak.

Tom leírta, hogy mit történt ezután:

“A hosszú hónapok alatt egyszer különösen hosszan és mélyen a lányom szemébe néztem. Még mindig bátorságot és elszántságot láttam bennük, meg fáradtságot.

Olyan sokáig harcolt már annyira bátran. Ekkor elkezdtem felismerni valamit. Sosem mondta magának, sosem beszélt a saját bátorságáról. Mindig csak nekem mondta, hogy nekem kell bátornak lenni. Pedig ő volt a legbátrabb.”

A lány azóta már elhunyt, de példát mutatott mindenkinek: bátorságból, küzdeni tudásból és a szülők iránt érzet szeretetből. Óriási elismerés illeti ezért.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!