9 centis daganatot találtak Tóth Gabi máján: már műteni akarták, mikor jött valaki, aki meggyógyította

Tóth Gabi igencsak különleges, embert próbáló, nehéz, mégis felemelő időszakot élt meg a kislánya születését követő hónapokban.

Egy gyermek születése után nem egyszerű egy kismamának ellátni a feladatát, ami tele van szoptatási és altatási időszakokkal. Tóth Gabinak ráadásul más miatt is volt oka szorongani, hiszen az orvosok egy kilenc centiméteres daganatot találtak a máján még kislánya születése előtt.

Így mesélt minderről Story magazinnak:

“Úgy érzem, Hanni az egyik arkangyalom, aki vigyáz rám és gyógyít engem. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a következő történet: tíz éve találtak a májamon egy kilenc centiméteres daganatot, amivel műteni akartak, májtranszplantációt szerettek volna végezni rajtam.

Kaptam is helyet a várólista 84. helyén, amikor úgy döntöttem, hogy én ezt nem csinálom, együtt fogok élni a betegséggel. Folyamatos kontroll alatt álltam a terhességem alatt is, mert ez – hormonális daganat lévén – a hormonváltozással tud nőni. Ha elért volna egy bizonyos méretet, mindenképpen ki kellett volna kapni – a májammal együtt.

Aztán az történt, hogy megszültem Hannit, eltelt fél év, visszamentem kontrollra, és közölték, hogy három centis a daganatom. Alig hittem el. Mígnem a következő kontroll egy hónappal ezelőtt kimutatta, hogy a májdaganatom immár nem csupán összement, teljesen eltűnt. Nincs ott. És ezt betudom annak, hogy meggyógyított a gyerek – újságolta el boldogan Tóth Gabi az újságnak.

A teljes történetet és az érdekes részleteket a ma megjelent Story magazinban találhatod meg.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Instagram – Tóth Gabi)