A 61 éves Sharon Stone szépségének titka – 40 évesen bezárkóztam a fürdőbe egy üveg borral, és azt mondtam:

A rajongók nem győzik dicsérni a sztárt, az Instagramon ilyen és ehhez hasonló kommenteket kapott: “Gyönyörű vagy! Szinte hihetetlen az a 61, simán feleannyinak tűnsz”, “A világ legszexibb nője: akkor is, most is”, “Örülök, hogy belőled nem lett hollywoodi műnő és plasztikmaca. Éljen a természetesség!” – írták a lelkes hozzászólók.

Stone pedig elárulta szépségének titkát:

Amikor negyven valahány éves voltam, bezárkóztam a fürdőszobába egy üveg borral, és azt mondtam magamnak: „Nem megyek ki addig, amíg el nem fogadom magam olyannak, amilyen vagyok.”

Nem volt szerencsém az élet legfontosabb dolgaiban. Nem volt szerencsém az egészséggel, és a házassággal sem volt szerencsém, de a kezembe vettem az irányítást, és csak úgy döntöttem, hogy csak azért is tovább fogok élni.

Szeretném, ha nyugodtan öregednék meg, ez az én célom. 2001-ben súlyos agyvérzésem volt, tehát tisztában vagyok a csendes öregedés alternatívájával. Az agyam vérellátása csak kilenc nap után állt helyre. Az általam elszenvedett agyvérzés túlélési esélye nagyon alacsony, de valahogy nekem mégis sikerült. Aztán két évet töltöttem azzal, hogy újra megtanultam sétálni, beszélni és végül olvasni. Ezután számomra nevetségesnek tűnik a ráncokról szóló minden beszéd.

Ezt alátámasztandó, itt egy friss fotó a színésznőről: Stone már 61 éves, azonban még mindig fantasztikusan néz ki

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: bidista)