5 saját gyermeke mellé a halott szomszéd 3 gyerekét is befogadta: mikor híre ment, rögtön kopogtattak az ajtón

Audrey, egy háromgyerekes, egyedülálló édesanya, akinek néhány napra be kellett feküdnie a kórházba, hogy alaposan kivizsgálják. Mielőtt befeküdt volna, megkérte kedves szomszédját Tisha-t, hogy ez idő alatt viselje gondját a három gyerekének.

Tisha és férje szívesen beleegyeztek, annak ellenére, hogy nekik sem könnyű az életük, hiszen az édesanya azonkívül, hogy 5 gyermeket nevel, pénztárosként is dolgozik, egy Las Vegas-i kaszinóban.

A vizsgálat eredményei nagyon hamar megérkeztek. Sajnos, hogy Audrey betegsége nagyon súlyos volt, hiszen második szakaszban lévő nyelőcső és gyomorrákot diagnosztizáltak.

A fiatal édesanya napjai meg voltak számlálva, és Audrey kétségbeesett, mert nem tudta, hogy mi lesz a gyerekeivel. Az édesanyának nem voltak rokonai, sem közeli barátai, de arra gondolt, hogy megkérdezi Tishat, hogy gondját viselné az Ő gyerekeinek is?

Hihetetlen, de Tisha és Kevin ebbe is beleegyezett, és törvényesen örökbe fogadták a 3 gyereket. Szeretettel megnyitották lakásuk ajtaját, befogadták az összetört szívű gyerekeket és segítettek nekik, hogy könnyebben feldolgozzák a szörnyű helyzetet.

Nem sokkal ezután, a szeretett édesanya elhunyt.

Ki gondolta volna, hogy léteznek még ilyen emberek, akik 5 saját gyermek és kemény munka mellett , még ekkora felelősséget mernek vállalni?

A szívszorító történet másokat is megérintett, és egyik nap valaki kopogtatott az ajtón. A FOX5 és 10 segítőkész család jóvoltából, egy hihetetlen ajándékkal lepték meg az új népes családot.

Néhány segítőkész család összefogott és felajánlották, hogy teljesen felújítják Tisha és Kevin lakását, és be is bútorozták, hogy ezáltal ők is segítsenek és könnyebbítsenek úgy a gyerekek, mint a szülők életén.

Hirtelen szóhoz sem jutottak, de végül elfogadták a segítő kezet. Ameddig a lakásfelújítási munkálatok folyamatban voltak, a család több napig szállodában élt.

Kiváló építészek, tervezők dolgoztak azon, hogy egy kényelmes otthont biztosítsanak a népes családnak. Amikor a család belépett és meglátta az új lakást, teljesen ledöbbentek és szótlanul maradtak.

Még álmukban sem képzeltek volna el ennél szebbet és jobbat. A gyerekek örömükben sírni kezdtek és nem tudták hogyan fejezzék ki, hogy mennyire örülnek az új hálószobának. A szülők is teljesen meg voltak elégedve mindennel.

Ez a megható történet visszaadja az emberiségbe vetett hitünket. Néhány jóindulatú ember mozgósítani tudta az őket körülvevő embereket. Hétköznapi emberek adományaiból és sikeres vállalkozók segítségével sikerült egy olyan ajándékkal meglepniük ezt a családot, amire álmukban sem mertek volna gondolni

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

(Forrás: buzzblog)