44 kilót fogyott az énekesnő, Adele: új, vadító külsejéért megvesznek a rajongók, több millióan lájkolták a friss fotókat

Adele Laurie Blue Adkins, azaz röviden csak Adele nevét nagyjából egy évtizede ismerte meg a világ, és a berobbanását követő néhány év szinte csak róla szólt.

Egymást követték a nagyobbnál nagyobb slágerek, irgalmatlan mennyiségű eladott lemez és rengeteg médiaszereplés kísérte karrierje legsikeresebb éveit.

Az idén 32 éves énekesnő azonban az óriási népszerűség, a számos díj, a hihetetlen elismertség és a világ minden pontjáról érezhető rajongói szeretet ellenére sem volt maradéktalanul boldog és teljesen elégedett.

Mindig is zavarta súlya, sokszor próbált lefogyni, ám ezeket a próbálkozásokat eddig nem koronázta különösebb siker. Az elmúlt két évben azonban valami megváltozott: Adele kemény munkával elérte, hogy teste teljesen átalakuljon! 44 kilót adott le, idén májusban a születésnapján ennyivel volt kevesebb, mint legducibb időszakában.

Nemcsak sokat fogyott, frizuráját is megváltoztatta, ha nem tudnánk, hogy ő az, új képein fel se ismernénk. így nézett ki egykor:

És így most:

A képek láttán csak úgy záporoznak az elismerő kommentek a rajongóktól!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!