38 év után megtörte a csendet Molnár Csilla egykori szerelme, Futács Károly! Sosem látott titkokról beszélt a videóban!

Kevés tragikusabb életút létezik a 17 évesen elhunyt Molnár Csilláénál. Szinte még gyerek volt, alig múlt 16 éves, amikor 1985 tavaszán jelentkezett a Miss Hungary szépségversenyre.

Évtizedek óta az volt az első szépségverseny Magyarországon, így elképesztően nagy figyelem irányult a megmérettetésre, már a kezdeti válogatóktól fogva. A döntőre 1985. október 4-én került sor, amit Molnár Csilla óriási fölénnyel nyert meg.

A 16 éves lányra a győzelem boldogsága mellett óriási teher is szakadt. Egy csapásra országosan ismertté vált, nem volt egy perc nyugta sem, rengeteg felkérésnek kellett eleget tennie. Még a gimnáziumot is magánúton kellett folytatnia, annyi feladat hárult rá.

Mindeközben elindult a Miss Európa szépségversenyen is, és 1986 február 28-án 3. helyezést ért el. A példátlan sikerek hatására szinte az egész ország róla beszélt. Rengetegen keresték a kegyeit kik szívjóságból, kik azért hogy kihasználják.

Megindultak a pletykák, egyre több magánéleti és közéleti konfliktust kellett ennek a rendkívül fiatal lánynak elviselnie. A kedves, jószívű vidéki lány nem volt hozzászokva az intrikákhoz és a pletykákhoz, ezért 1986. július 10-én halálos adag gyógyszert vett be.

Kora délután hazament, felsietett a családi ház emeletére és bevett az édesapja fájdalomcsillapítójából 24 pirulát. Segélykérés volt ez, de annak a legrosszabb módja.

“Nem akarok meghalni!” – mondta édesanyjának, amikor tudatosult benne, hogy mit tett. Két mentőkocsi érkezett. Mindent megtettek. Hiába. Molnár Csilla életét vesztette.

A szépségkirálynő halála óta azóta eltelt 38 év, ám máig rengeteg az ellentmondás a körülmények kapcsán.

Futács Károly most, a Kiskegyed magazin által készített megrendítő beszélgetés során felfedte, hogy Csillának tényleg viszonya volt-e Gábor Zsazsa férjével, Frédéric von Alhant herceggel, valamint arról is beszélt, igaz-e, hogy a lány állapotos volt, amikor véget vetett az életének.

Az itt látható videóból kiderül:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: MTI)